Meghan Markle, apariție ravisantă într-un mesaj video! Își etalează burtica deja proeminentă

meghan-markle-profimedia-0610020648.jpg

Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil
foto: Profimedia

Pe 14 februarie, Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunțat că vor mai avea un copil și iată că sarcina ducesei de Sussex este deja foarte avansată. Fosta actriţă din "Suits" a avut o apariție radioasă în cadrul unui mesaj video, înregistrat pentru evenimentul global "Vax Live", de promovare a vaccinării anti-Covid.

Ducesa nu a putut participa în carne și oase la eveniment, așa că a trimis un mesaj înregistrat, de două minute, fiind filmată cel mai probabil în curtea vilei din Montecito, California. Este prima apariție live a lui Meghan Markle după interviul-eveniment acordat lui Oprah Winfrey, iar din imagini se vede că ducesei îi priește maternitatea, scrie The Independent.

Aflată, pesemne, în cel de-al doilea trimestru al sarcinii, după cum arată rotunjimile și imaginile, soția prințului Harry a vorbit despre importanța vaccinării și despre sprijinul care trebuie acordat femeilor în general și femeilor de culoare, în special, care și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei de Covid. Meghan Markle a purtat o rochie roșie, cu imprimeu floral, părul lung era pieptănat într-o parte, iar din când în când, ducesa își atingea, protector, burtica.

meghan-markle-profimedia-0610020544_1.jpg

Meghan Markle a purtat o rochie roșie, cu imprimeu floral
foto: Profimedia

Meghan şi Harry au renunţat la rolurile lor din cadrul familiei regale britanice în 2020. Ei locuiesc acum în Montecito, California, cu fiul lui Archie, care va împlini 2 ani pe 6 mai, şi cu mama lui Meghan, Doria Ragland, de care cei doi sunt foarte apropiaţi. Prinţul Harry a declarat în trecut că el şi soţia lui vor "maxim" doi copii.

Citește și:

Meghan Markle e din nou gravidă! Modul în care au anunţat ea şi Harry sarcina

De ce a ales Meghan Markle o rochie Armani de 4.700 de dolari pentru interviul-bombă cu Oprah


 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1