Prinţul Harry și Meghan Markle şi-au cumpărat casă de 14,7 milioane $. Vecinii lor, celebrități de la Hollywood

foto_front_24_tifetz_1.jpg

Meghan şi Harry au anunţat la începutul anului că se retrag din viaţa activă a casei regale britance
Fotografii: Gettyimages/Profimedia/ Google

Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (39 de ani) s-au stabilit în sfârşit la casa lor. Ei s-au mutat încă din iulie din vila de 18 milioane $ a lui Tyler Perry, unde au stat pe perioada stării de alertă, la casa lor din Santa Monica.

Harry şi Meghan au investit 14,7 milioane de dolari într-o casă de 1.352 mp aflată pe o proprietate de 29.235 mp. Ei au semnat actele în iulie cumpărând-o prin intermediul companiei Residential Real Estate Trust.

foto_front_24_1.jpg

Vila din Montecito, California, are o suprafaţă locuibilă de 1.352 mp

Vila are nouă dormitoare, 16 băi, piscină, spa, sală de cinema şi o casă de oaspeţi şi este situată în Montecito, California. Iniţial a fost listată la preţul de 27 de milioane de dolari, dar preţul final a fost de 14,7 milioane $. Jurnaliştii The Sun au descoperit că proprietatea a fost cumpărată cu un avans de 5 milioane de dolari şi un credit ipotecar de 9,5 milioane de dolari care trebuie achitat până în anul 2050.

Vor plăti la bancă până în 2050

La această sumă, au fost plătite taxe de 350.000 de dolari. Conform tabloidului britanic sus-menţionat, cel care a achitat avansul ar fi Prinţul Charles, însă surse din anturajul lui Meghan Markle susţin contrariul, insistând că ”Harry şi Meghan au plătit din fonduri proprii”. Santa Barbara este locul preferat de vedetele americane.

detaliu_front_24_katy_perry_1.jpg

Katy Perry - Vârstă: 35 de ani Avere: 330 de milioane $

Printre vecinii celor doi îi amintim pe: Oprah Winfrey (66 de ani), Cameron Diaz (47 de ani), Ellen DeGeneres (62 de ani), Drew Barrymore (45 de ani) şi Katy Perry (35 de ani). Casa are inclusiv un loc de joacă pentru micuţul Archie şi un parc cu copaci stufoşi şi tufişuri înalte. Harry şi Meghan s-au consultat înainte de a cumpăra proprietatea cu agenţii lor de pază pentru a fi siguri că aici se pot instala obiective de supraveghere performante.

detaliu_front_24_cameron_diaz_1.jpg

Cameron Diaz - Vârstă: 47 de ani Avere: 140 milioane $

În camera de oaspeţi va sta mama soacră Doria Ragland care a început deja să îşi aducă lucrurile. Meghan şi Harry au vizitat pentru prima oară proprietatea acum şase săptămâni. Ei au semnat un contract de pază şi protecţie cu o firmă alcătuită din foşti poliţişti din LAPD.

 

Loading...

Citește și

  • printul harry

    Prințul Harry a făcut, pentru prima dată de la anunțul potrivit căruia el și soția sa, Meghan Markle, se vor retrage din Casa Regală britanică, o declarație oficială privind decizia lor. Ducele de Sussex a participat la un dineu caritabil din Londra, ocazie cu care a clarificat motivele care au stat la baza hotărârii radicale de a se retrage din rândul membrilor familiei regale și a-și continua viața într-o manieră diferită.

  • Decizia Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle de a renunţa la viaţa ca membru senior al familie regale britanice nu a fost una deloc uşoară şi i-a întristat probabil pe Regina Elisabeta, pe Prinţul Charles şi pe Prinţul William. Nu doar că acum Ducii de Sussex nu mai au titluri şi acces la bani publici, dar ei nici nu vor mai reprezenta monarhia în călătoriile în jurul lumii. Încă Harry a fost nevoit să mai renunţe la ceva foarte drag pentru femeia iubită: titlurile şi obligaţiile militare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1