Lady Louise a rămas în chiloți la nunta Prințesei Eugenie, chiar la intrarea în capelă

lady-louise-nunta-eugenie.jpg

lady louise in chiloti la nunta printesei eugenie
Vântul i-a ridicat fusta și a lăsat-o în chiloți pe Lady Louise la nunta Prințesei Eugenie
foto: EPA

Lady Louise își va aminti cu siguranță ziua în care le-a condus pe micuțele domnișoare de onoare în capela St. George din castelul Windsor, la nunta Prințesei Eugenie. Vântul i-a jucat o farsă foarte nesuferită domnișoarei cu sânge nobil, lăsând-o pe Lady Louise în chiloți în momentul în care toți ochii erau ațintiți asupra ei.

Accident vestimentar major la nunta Prințesei Eugenie. Lady Louise, însărcinată să le conducă în capela St. George pe micuțele domnișoare de onoare, a fost lăsată în chiloți în văzul tuturor de o pală nesuferită de vânt.

Preocupată să le țină de mână pe domnișoarele de onoare, Lady Louise n-a mai avut timp să-și țină rochia pe care vântu-l i-a suflat-o în cap la propriu. Așa se face că fiica cea mare a Prințului Edward le-a oferit o imagine pe cinste fotografilor prezenți la eveniment. Cunoscut fiind simțul umorului care caracterizează toată familia regală britanică, probabil că tânăra domnișoară va trece cu ușurință peste acest moment neplăcut.

lady_louise_.jpg

lady louise a ramas in chiloti la nunta printesei eugenie
Într-un final, Lady Louise a reușit să-și așeze rochia
foto: Guliver/Gettyimages

 

Lady Louise a avut sarcina de a-i ține în frâu pe năbădăioșii cavaleri de onoare și pe emoționatele domnișoare care au făcut deliciul fotografilor pe treptele capelei. Printre aceștia, Prințul George și Prințesa Charlotte, copiii mai mari ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, care au deja experiență în domeniu, după ce au însoțit-o și pe Meghan Markle în urmă cu cinci luni, chiar în aceeași capelă.

printesa-charlotte-nunta-eugenie.jpg

printesa charlotte domanisoara de onoare la nunta printesei eugenie
Prințesa Charlotte, una din domnișoarele de onoare de la nunta Prințesei Eugenie
foto: Getty Images

 

Ținutele copiilor au fost create de Amaia Arrieta de la Amaia Kids. Fetițele au purtat rochii albe, legate în talie cu o eșarfă multicoloră, strînsă cu o fundă mare la spate. Băieții au purtat cămăși albe și pantaloni din catifea bleumarin, cu același detaliu multicolor în talie ca fetițele.

printesa-eugenie.jpg

printesa eugenie si Jake Brooksbank
Prințesa Eugenie și Jake Brooksbank, după ceremonia din capela St. George
foto: Getty Images

 

Cine este Lady Louise

Lady Louise Mountbatten-Windsor, cea care a devenit fără voie vedeta nunții Prințesei Eugenie, este fiica cea mare a Prințului Edward și a Contesei de Wessex. Acum în vârstă de 14 ani, Louise și-a făcut debutul la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în 2011, ca una dintre domnișoarele de onoare.

 

Ce regulă a Casei Regale Britanice încalcă Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a!

De ce va lipsi Camilla Parker-Bowles de la nunta Prințesei Eugenie?

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1