Ce regulă a Casei Regale Britanice încalcă Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a!

printesa_eugenie.jpg

Iată care sunt motivele pentru care Prințesa Eugenie își permite să sfideze una dintre regulile Casei Regale Britanice
Foto: Getty

Membrii familiei regale trebuie să respecte, în general, anumite reguli de protocol pentru a-și menține statutul social intact. Pentru a putea seta un exemplu de bună creștere și conduită pentru simpatizanții lor, este de preferat ca aceștia să nu atragă atenția asupra lor, în mod negativ.

Cum trăim în era tehnologiei, unde chiar și copii au gadget-uri de ultimă generație, de la vârste fragede, febra rețelelor de socializare i-a acaparat, treptat, chiar și pe cei de rang înalt. Este cunoscut faptul că familia regală britanică nu agreeazăm de regulă, conturile personale, pe platformele și aplicațiile atât de utilizate în ziua de azi, preferând să comunice informațiile pe care doresc să le facă publice, prin intermediul biroului de presă sau al conturilor oficiale care-i reprezintă, precum pagina Palatului Kesington sau cea a Palatului Buckingham.

ducii_de_york_eugenie_si_beatrice.jpg

Una dintre pozele publicate de Eugenie pe Instagram, înfățisându-i pe Ducii de York, împreună cu ea și cu sora sa mai mare, Beatrice, în copilărie
Foto: Instagram

Prințesa Eugenie are cont pe Instagram 

Din familia regală mai fac parte și rebeli totuși, care încearcă să ocolească pe cât posibil aceste reguli nescrise. Prințesa Eugenie deține, astfel, un cont pe Instagram, unde a început să fie activă din luna martie a acestui an, spre fericirea celor 179 de mii de urmăritori ai acesteia. Mulți se întreabă cum a reușit verișoara lui William și a lui Harry să evite protocolul, mai ales dacă luăm în calcul faptul că actrița Meghan Markle, soția Prințului Harry, a renunțat la toate conturile sale de socializare, ba chiar și la blogul pe care îl deținea, la scurt timp după ce s-a anunțat logodna ei cu Prințul Harry. Acest lucru a fost necesar pentru a se putea ocupa, alături de ceilalți membri ai noii sale familii, de conturile oficiale ale Casei Regale Britanice, menționate anterior. Acesta este și motivul pentru care nici soțul ei, Prințul Harry, nici fratele acestuia și soția sa, Ducii de Cambridge, nu dețin conturi pe rețelele de socializare.

eugenie_si_jack.jpg

Prințesa Eugenie, alături de partenerul ei, Jack
Foto: Instagram

Explicația este destul de simplă, totuși, și are legătură cu linia de succesiune la Tronul Marii Britanii. Prințesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a Prințului Andrew, Duce de York – unul dintre fiii Reginei Elisabeta a II-a și fratele Prințului Charles, viitorul monarh al Marii Britanii – și a lui Sarah, Ducesa de York. Prin urmare, aceasta ocupă o poziție îndepărtată, în ceea ce privește moștenirea Tronului, clasându-se pe a noua poziție, și nu are, astfel, obligații oficiale în cadrul familiei regale. 

eugenie_si_beatrice.jpg

Eugenie și sora ei mai mare, Beatrice
Foto: Instagram

Un alt motiv pentru care Eugenie ar fi putut să înceapă să folosească Instagramul ar fi în scopul promovării galeriei de artă Hauser & Wirth, unde are funcția de director asociat. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a nu este însă singura care se bucură de rețeaua de socializare, părinții ei, Ducii de York, fiind „înrolați” de mai mult timp decât fiica lor, pe Instagram. Cea care face excepție este sora mai mare a lui Eugenie, Beatrice, aceasta nefiind atrasă de acest mijloc de comunicare. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Cum nunta va avea loc anul acesta, în toamnă, Prințesa Eugenie, ca orice altă mireasă nerăbdătoare, se pregătește intens pentru ziua cea mare. Iar în topul listei de ”to to” până la nuntă se găsește, desigur, slăbitul. Așa se face că Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a pus cap la cap un plan prin care va ajunge la silueta dorită.

  • printesa eugenie jack brooksbank

    Anul 2018 se anunță unul plin de evenimente fericite pentru Familia Regală britanică. Întâi va veni pe lume cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton, în luna aprilie, apoi Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători, în mai, iar în toamnă, distracția continuă cu nunta Prințesei Eugenie. Se pare că aceasta a primit de la iubitul ei un inel de logodnă de două ori mai scump decât cel al lui Meghan.