La ce şcoală va merge Prinţesa Charlotte. E aceeaşi unde învaţă George, iar taxa e astronomică

printesa-charlotte-zi-nastere.jpg

Prinţesa Charlotte va merge la şcoală din septembrie
foto: Twitter/Palatul Kensington

Prinţesa Charlotte va merge la aceeaşi şcoală ca fratele ei mai mare, Prinţul George, a anunţat Palatul Kensington. Micuţa de patru ani va începe orele în Septembrie, la şcoala Thomas's Battersea, din sudul Londrei, o şcoală privată unde taxa este de 21.500 de euro.

"Suntem mândri că Ducele şi Ducesa de Cambridge au decis ca Prinţesa Charlotte să se alăture fratelui mai mare, Prinţul George, la şcoala noastră. O aşteptăm cu nerăbdare în septembrie", a declarat directorul Simon O'Malley. 

Charlotte, care a împlinit patru ani la începutul lunii mai, merge la Grădiniţa Willcocks din Kensington din ianuarie. 

Prinţul George, un elev iubit de colegii lui

printul-george-prima-zi-scoala.jpg

Prinţul George a fost dus în prima zi de şcoală de tatăl lui
foto: Getty

Nu e o surpriză pentru nimeni că Prinţul William şi Kate Middleton au ales Thomas's Battersea pentru Charlotte, mai ales că George pare să se fi integrat forate bine la şcoala privată. Prinţul e în anul 1 şi, conform altor părinţi, e ca orice alt copil. "E foarte popular şi are mulţi prieteni. Nu face tam tam că e prinţ". 

Mai mult, cum Kate şi Will îşi duc singuri copiii la şcoală, le va fi mult mai uşor să îi lase pe amândoi în acelaşi loc. "Fie William, fie Kate îl lasă pe George la şcoală şi sunt mereu foarte prietenoşi. Lui William îi place mai ales să stea de vorbă cu ceilalţi părinţi şi stă cu alte mame după ce îi lasă pe micuţi la ore", au povestit surse, conform mirror.co.uk. 

Iar pentru că Charlotte e al doilea copil, ducii de Cambridge vor primi şi un discount. Altfel, ar fi plătit mult mai mult decât 21.5000 de euro.  

Şcoala Thomas's Battersea oferă lecţii de balet şi limbi străine

Şcoala Thomas's Battersea are un program variat şi oferă lecţii de balet şi franceză, pe lângă subiect mai clasice. "Ambiţia noastră e să îi ajută pe elevii noştri să aibă o minte curioasă. Prin entuziasm, resurse excelente, un curriculum variat, elevii sunt pregătiţi nu doar pentru anii de şcoală ce vor urma, ci şi pentru un viitor strălucit", se arată pe site-ul instituţiei.  

Citeşte şi

Kate Middleton, o mamă grijulie. Cum se poartă cu copiii într-o excursie de-o zi

Prințul William și Kate Middleton au dus-o pe Charlotte în prima zi de grădiniță

 

Loading...