Kate Middleton, o mamă grijulie. Cum se poartă cu copiii într-o excursie de-o zi

kate-middleton-charlotte.jpg

kate middleton si printesa charlotte
Kate Middleton, împreună cu Charlotte la cursele de cai de la Burnham Market
foto: Profimedia

Ca orice familie britanică ce se respectă, Kate Middleton și Prințul William și-au dus copiii la o cursă de cai în Burnham Market, în Norfolk. Bine înfofoliți, ca pentru o zi de primăvară capricioasă, micuții George și Charlotte s-au bucurat de excursia de o zi și s-au zbenguit sub atenta supraveghere a mamei lor.

Kate și William au mers în weekend la Burnham Market, în Norfolk, însoțiți de George (5 ani) și Charlotte (3 ani), pentru o excursie de o zi. Lor și l-a alăturat familia Tindall, Mike, Zara și fiica de 5 ani a acestora, Mia. Această ieșire în natură a fost un prilej excelent pentru George să socializeze cu verișoara lui, Mia.

În același timp, supușii Reginei Elisabeta au avut ocazia să constate că William și Kate sunt niște părinți grozavi, care nu ezită să-și poarte copiii în cârcă dacă aceștia din urmă au început să dea semne de oboseală.

Kate Middleton, foarte grijulie cu George și Charlotte

Îmbrăcat în pantaloni verde închis, un hanorac din polar kaki și pantofi sport Nike, George n-a lăsat nicio clipă din mână o sabie de jucărie, pe care a mânuit-o ca un adevărat cavaler din vremurile de demult.

kate-middleton-george.jpg

kate middleton si printul george
Prințul George s-a jucat tot timpul cu o sabie în miniatură
foto: Profimedia

 

Micuța Charlotte, pe care protocolul regal n-o lasă să iasă în public îmbrăcată în pantaloni, a purtat o geacă bleumarin, fustă în carouri, ciorapi negri și ghetuțe din piele cu scai.

printesa-charlotte.jpg

printesa charlotte la un eveniment hipic
Prințesa Charlotte a purtat o fustă în carouri și geacă bleumarin
foto: Profimedia

 

Martorii la evenimentul hipic de la Burnham Market au declarat pentru jurnaliștii de la Daily Mail că ducii de Cambridge s-au purtat ca o familie obișnuită. Copiii au fost foarte veseli, nu i-a văzut nimeni făcând mofturi, s-au distrat în voie, dar sub atenta supraveghere a mamei lor.

Kate, îmbrăcată în jeanși negri, geacă bleumarin și bocanci, nu i-a scăpat dion ochi nicio clipă, i-a ținut de mână, a vorbit mereu cu ei și, la un moment dat, chiar a luat-o în cârcă pe micuța Charlotte, pe care o ajunsese oboseala. La rândul lui, George s-a odihnit pe umerii unchiului Mike.

printul-george.jpg

printul george in carca unchiului mike
Prințul George, purtat în cârcă de unchiul Mike
foto: Profimedia

 

Citiți și:

Cea mai frumoasă imagine de Crăciun, cu copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William

Kate Middleton, o mamă de nota 10! Ducesa, surprinsă la plimbare cu prinţul Louis

Loading...
 
 

Citește și