Kate Middleton, un alt omagiu adus prințesei Diana! Ducesa a strălucit într-o ținută complet roz

kate-middleton.jpg

Kate Middleton și prințul William
Ducii de Cambridge au luat parte la petrecerea organizată de Regină la palatul Buckingham
Foto: Getty

Kate Middleton a purtat din nou o ținută care amintește de prințesa Diana, la petrecerea în aer liber organizată de Regină, marți (21 mai). Mai mult, ducesa de Cambridge a purtat cerceii mamei prințului William.

Nu este pentru prima oară când Kate Middleton îi poartă bijuteriile prințesei Diana. Ea a ales să-i aducă din nou un omagiu cu ținuta și accesoriile pe care le-a purtat la evenimentul care a avut loc în grădina Palatului Buckingham. Cerceii cu perle sunt un cadou de nuntă, pe care „Prințesa Inimilor” l-a primit de la bijutierii Collingwood, în 1981. Kate a mai fost văzută purtându-i în 2017, la un dineu oficial din Spania. 

Kate Middleton s-a inspirat din ținutele purtate de prințesa Diana

kate-middleton-cercei.jpg

Kate Middleton, în roz la petrecerea Reginei
Kate Middleton a purtat cerceii cu perle ai prințesei Diana
Foto: Getty

 

Kate Middleton obișnuiește să se inspire des din ținutele purtate de prințesa Diana. Nu doar hainele pe care le alege amintesc de mama lui William. Inelul de logodnă al lui Kate Middleton a aparținut „Prințesei Inimilor”. După căsătoria cu prințul William, Kate Middleton a primit cadou o pereche de cercei cu safir, care au aparținut soacrei ei. 

printesa-diana-printul-charles.jpg

Prințesa Diana
Prințesa Diana obișnuia să poarte ținute roz pal
Foto: Getty

 

Pentru petrecerea anuală organizată de Regina Elisabeta, Kate Middleton a optat pentru o ținută complet roz, care poartă semnătura casei de modă Alexander McQueen, una din preferetale ducesei. Ea a ales să poarte o rochie-sacou, o pălărie în acelații ton, o pereche de pantofi nud și un plic bej. Prințul William nu s-a lăsat mai prejos. El a avut un o ținută tipic englezească, alegând să poarte un smoking la care a adăugat un joben și o umbrelă. 

Anual, peste 30.000 de invitați iau parte la petrecerea Majestății Sale, care are loc chiar la reședința Reginei. Evenimentul a fost organizat pentru a le mulțumii oamenilor pentru serviciul adus întregii comunități. La fiecare petrecere, sunt consumate peste 27.000 de căni de ceai, 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort. 

kate-middleton-printul-william.jpg

Kate Middleton și prințul William, la petrecerea anuală din grădina Palatului Buckingham
Kate Middleton și prințul William, la petrecerea de la Buckingham
Foto: Getty

 

Citește și

Kate Middleton, cinci ținute prin care ne amintește de prințesa Diana

Ce i-a spus Regina lui Kate Middleton când a văzut-o îmbrăcată așa. Replica lui William

 

Loading...
 
 

Citește și

  • kate diana printesa maternitate copil

    Prinţesa Diana avea 36 de ani când şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident de maşină, petrecut în capitala Franţei, în 1997. Dispariţia ei subită a lăsat un gol imens în sufletele a milioane de oameni. Din fericire, Ducesa de Cambridge îi calcă pe urme şi se bucură de o popularitate imensă în rândul britanicilor şi nu numai. La fiecare ocazie specială, soţia lui William îi aduce un tribut celei supranumite “Prinţesa inimilor”.

  • diana

    Cu toții o admirăm pe Kate Middleton pentru aparițiile sale impecabile. Este mereu cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată corespunzător pentru evenimentul la care participă. Unele outfit-ri purtate de aceasta au fost aproape identice cu cele purtate și de Prințesa Diana.