Imagini rare cu prințesa Diana, realizate chiar de William! Fericirea se citește pe chipul ei

printesa-diana.jpg

printesa Diana
Această fotografie a fost realizată în 1989
Foto: mirror.co.uk

Prințesa Diana pare extrem de fericită și de relaxată în imaginile realizate de fiul ei cel mare, William. Aceste fotografii intime au fost făcute la Highgrove, în timpul unei vizite pe care a făcut-o celei mai bune prietene ale sale, Carolyn Bartholomew, în 1989.

Fotografiile au fost realizate cu câțiva ani înainte ca mariajul ei cu Charles să ia sfârșit, după acuzațiile de infidelitate. Într-una din imagini, o încântătoare Diana se uită în cameră și pozează pentru fiul ei William, îmbrăcată într-un pulover roz și o pereche de pantaloni scurți, albi.

printesa-diana-2.jpg

prințesa Diana
Prinșesa Diana, alături de fiul ei și de prietena ei cea mai bună
Foto: mirror.co.uk

Fotografiile au fost lăsate moștenire

Într-o altă imagine apare și William, care pe atunci avea doar șapte ani, alături de mama lui și de prietena ei. Potrivit surselor apropiate de familia regală, fotografiile ar fi fost realizate cu un aparat foto ce aparținea lui Mary Bruce. dădaca lui Jack, fiul lui Carolyn Bartholomew. Acestea au apărut în spațiul public în 2007, după ce au fost lăsat moștenire fiului Isabellei Paton (prietena cea mai bună a lui Mary Bruce), care a decis să le vândă. 

printul_william.jpg

printul William
Prințul William cu Jack Bartholomew în brațe
Foto: mirror.co.uk

 

„Diana a fost fotografiată de multe ori, dar imaginile acestea sunt cu adevărat speciale. Mary Bruce a fost prietena noastră de familie, iar aceste fotografii le-am văzut pentru prima oară în 1989. Ea ni le-a arătat. I-am spus că sunt o amintire minunată, iar ea mi-a promis că mi le lasă moștenire”, a povestit bărbatul, potrivit Mirror

 

Citește și

Detaliul pe care prințesa Diana s-a strădiut să îl ascundă la nuntă

Nepoata prințesei Diana, vedetă într-o campanie cu bijuterii în formă de frunze de marijuana
 

Loading...

Citește și