Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a s-au «bătut» în ținute la slujba de Paște! De ce a lipsit Meghan Markle

Ultima actualizare:
Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a, zâmbitoare la slujba de Paște oficiată la capela St. George
Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a, zâmbitoare la slujba de Paște oficiată la capela St. George

Ziua de naștere a Reginei Marii Britanii a coincis în acest an și cu Paștele catolic și anglican, sărbătorit în 2019 la data de 21 de aprilie. Așadar, Majestatea Sa a luat o pauză de la celebrarea respectabilei vârstei de 93 de ani și, însoțită de Ducii de Cambridge, William și Kate, a participat la slujba de Paște oficiată la Capela St. George, în Windsor.

Atât Regina Elisabeta a II-a, cât și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, au fost toate numai un zâmbet la slujba oficiată la biserica unde și-au unit destinele Prințul Harry și Meghan Markle, optând pentru două ținute în nuanțe asemănătoare, pale, pentru acest eveniment, chiar dacă Majestatea Sa și-a creat o tușă personală din purtarea cu precădere a culorilor vii.

Totuși, cele două nu s-au asemănat deloc, accesorizarea diferită a ținutelor făcând diferența. Kate și-a ales un outfit elegant, asortată cu un accesoriu de cap gri și o gentuță de mână asemănătoare, în timp ce Regina a purtat, în stilul caracteristic, o nuanță puțin mai vie decât cea a Ducesei de Cambridge, chiar dacă culorile fac parte din același spectru cromatic. 

Ducii de Cambridge
Ducii de Cambridge

Meghan Markle, marea absentă a evenimentului 

Admiratorii Casei Regale Britanice nu au putut însă să nu observe că majoritatea membrilor familiei regale au lipsit de la slujbă. Marii absenți au fost viitoarea mămică Meghan Markle, Prințul Harry participând neînsoțit la ceremonie, Prințul consort Philip, cât și fiii Reginei, Prințul Charles și Prințul Andrew. 

Lipsa Ducesei de Sussex de la evenimentul ce, de regulă, reunea întreaga familie, ar putea să confirme teoriile admiratorilor cuplului regal, care au pariat că Meghan Markle va da naștere primului ei copil în weekendul de Paște, exact cu ocazia zilei de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, care ar primi, astfel, unul dintre cele mai emoționante cadouri, exact în ziua împlinirii a 93 de primăveri. La ieșirea de la slujbă, Regina a fost întâmpinată cu flori. 


    Ducii de Cambridge Foto Getty Images
Ducii de Cambridge Foto Getty Images

La ceremonia de la capela bisericii St. George au participat și Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a și fiica Prințesei Anne, alături de soțul ei, Mike Tindall. Atât Kate Middleton, cât și Zara Tindall, erau însărcinate anul trecut pe vremea acesta, la slujba de Paște, Kate cu Prințul Louis, iar Zara cu micuța ei, Lena. 


    Foto Getty Images
Foto Getty Images

Sunt Prințul Harry și Prințul William certați?

Experții în limbaj corporal care au analizat imaginile de la slujba de Paște, unde au participat membrii familiei regale britanice, au ajuns la concluzia că cei doi Duci ar fi certați, dat fiind faptul că s-au cam evitat în timpul ceremoniei. Harry a intrat în capelă separat de William și Kate, semn că cei doi frați ar fi avut parte de câteva divergențe înainte de eveniment. 

Harry și William abia dacă și-au vorbit în cadrul evenimentului și, deși Ducele de Sussex a interacționat de câteva ori cu soția fratelui lui, Prințul Harry l-a ignorat complet pe William, potrivit Mirror.co.uk 

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net