Kate Middleton, însărcinată din nou? Cum a apărut ducesa la un eveniment recent

kate-middleton-hp.jpg

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton și prințul William au 37 de ani
Foto: Getty

Kate Middleton (37 de ani) ar putea fi însărcinată din nou, crede presa britanică, după ce ducesa de Cambridge a fost văzută la o cursă de cai organizată marți (18 iunie). Soția prințului William a purtat o rochie superbă de culoare albastru-deschis, semnată de Elie Saab.

În mai multe imagini, Kate Middleton pare că se ține cu mâna de „burtică”, iar asta i-a făcut pe jurnaliștii din Marea Britanie să se întrebe dacă ducesa este însărcinată cu al patrulea copil. Deși este în continuare slabă, Kate pare că are, într-adevăr, un început de burtă. Desigur, poate fi doar croiala rochiei de așa natură, însă fanii familiei regale britanice s-au etuziasmat la gândul unui nou bebeluș cu sânge albastru. În majoritatea fotografiilor făcute la eveniment, Kate Middleton își ține mâna sau geanta de tip clutch în zona abdomenului, parcă încercând să își ascundă burta. Dacă este adevărat, înseamnă că ducesa este însărcinată în primele săptămâni. 

Și Regina Elisabeta a făcut cel de-al patrulea copil la 37 de ani

kate-middleton-royal-ascot.jpg

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton și Prințul William, la Royal Ascot
Foto: Getty

 

Kate Middleton și prințul William au trei copii, Louis (1 ani), Charlotte (4 ani) și George (5 ani). Este binecunoscut faptul că ducesa adoră copiii și că nu spune nu unei familii numeroase. Potrivit apropiaților, ea este pregătită pentru un al patrulea copil. Ea a sugerat acest lucru încă din luna februarie a acestui an, în timpul unei vizite în Irlanda de Nord. Atunci, ducesa de Cambridge l-a întâlnit pe James Barr, un bebeluș de cinci luni. Ea ar fi declarat că ar vrea încă un micuț în viața ei. Unele zvonuri spun că soția prințului William și-ar dori să îi urmeze exemplul Reginei Elisabeta, care a născut cel de-al patrulea copil, pe prințul Edward, la 37 de ani. 

kate-middleton2.jpg

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton pare că are un început de burtică
Foto: AFP

 

Citește și

O femeie de 83 de ani ar fi fost lovită de coaloana oficială a lui Kate și William! Este în stare gravă

Prințul William a iubit-o pe ea înainte de Kate Middleton! A fost invitată la nunta regală

 

Loading...

Citește și