Iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv cu Covid-19. A fost cu președintele la festivitățile de 4 iulie

kimberly-guilfoyle-donald-trump-jr.jpg

kimberly guilfoyle si donald trump jr
Kimberly Guilfoyle și Donald Trump jr. au participat la manifestațiile de 4 iulie de la Mont Rushmore
foto: Getty Images

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, a fost testată pozitiv cu Covid-19, informează New York Times. FOsta prezentatoare la Fox News a participat, vineri seară, alături de Donald Trump, la festivitățile de 4 iulie, la Mount Rushmore.

Kimberly Guilfoyle, avocată şi fostă prezentatoare la Fox News, este unul dintre principalii responsabili pentru finanţarea campaniei în vederea realegerii lui Donald Trump. Ea s-a aflat, vineri seară, la Mount Rushmore, în Dakota de Sud, pentru a asista la discursul preşedintelui şi la focurile de artificii pentru sărbătoarea de 4 iulie.

Citește și:

Fiul lui Trump, la vânătoare în pădurea lui Ceaușescu

Divorț la Casa Albă! Donald Trump Jr, părăsit de soție

Kimberly Guilfoyle, testată pozitiv la un control de rutină

Testată pozitiv după un control de rutină, Guilfoyle, 51 de ani, a intrat imediat în izolare, scrie New York Times, citat de News.ro.

"Ea este bine, va fi testată din nou, mai ales că este asimptomatică. Donald Trump Junior a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a izolat şi el şi şi-a anulat orice apariţie publică", a declarat Sergio Gor, un alt responsabil pentru finanţarea campaniei lui Trump.

Potrivit New York Times, Guilfoyle nu a călătorit în acelaşi avion cu preşedintele pentru a merge la Mount Rushmore. Ea şi Donald Trump Junior, 42 de ani, urmează să revină la Washington cu maşina.

2,8 milioane de cazuri în SUA, cu peste 57.000 de infectări cu noul coronavirus într-o singură zi

Statele Unite au înregistrat 57.683 de noi cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore, potrivit unui bilanţ anunţat de Universitatea Johns Hopkins joi, 3 iulie, la ora locală 20.30, un nivel record de la începutul pandemiei. Numărul total de cazuri depistate în ţară este de aproape 2,8 milioane. 728 de persoane au murit de Covid-19 pe teritoriul american în ultimele 24 de ore, 129.405 de la debutul crizei sanitare mondiale.

Loading...
 
 

Citește și

  • Fiul preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump jr, a făcut un tur de forţă în România. Nu se ştie dacă aceasta a fost dorinţa sa sau gazdele s-au dat peste cap să îi arate cât de frumoasă şi interesantă este ţara noastră. Cert este că moştenitorul imperiului Trump a străbătut peste 1.300 km prin România.

  • ivana trump

    Donald Trump s-a însurat nu o dată, ci de trei ori, iar prima soție a actualului președinte al SUA, de care cel mai important om al lumii a divorțat în 1992, atrage în continuare atenția presei. Blondă, cu forme generoase și o inteligență peste medie, Ivana Trump este însă neobișnuit de tăcută de când fostul ei soț s-a instalat la Casa Albă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1