Fiul lui Trump, la vânătoare în pădurea lui Ceaușescu

Ultima actualizare:

    Donald Trump junior a preluat afacerile tatălui său, alături de fratele EricFoto: Gettyimages
Donald Trump junior a preluat afacerile tatălui său, alături de fratele EricFoto: Gettyimages

Avem parte de vizite importante, discrete şi incredibile. Fiul preşedintelui Donald Trump se află în România de trei zile. Moştenitorul Imperiului Trump a ales să vină la 8.000 km distanţă de casa lui, ca să se relaxeze. Deşi vizita a fost acoperită de mister, Click! a aflat unde s-a cazat Donald jr şi cine i-a fost gazdă.

Fiul cel mare al preşedintelui SUA, Donald Trump, este un vânător împătimit. Are zeci de poze afişate pe Internet de la partidele din Africa sau de aiurea în lume. A ucis cu dibăcie leoparzi, mufloni şi alte animale exotice, iar acum a fost invitat, în judeţul Giurgiu, să împuşte în voie cerbi. Donald Trump jr (39 ani), fiul preşedintelui SUA, a venit în secret în România, informează stirileprotv.ro. Americanul a ajuns încă de luni, 15 mai, în ţara noastră, cu un avion privat şi s-a oprit într-un sat din Giurgiu, la vânătoare de căpriori pe domeniul Singureni, spun sursele citate. Click! a aflat însă mai multe amănunte.


    Aşa arată cabanele de pe domeniul de vânătoare Singureni
Aşa arată cabanele de pe domeniul de vânătoare Singureni

Persoane informate spun că pe acest domeniu au fost investiţi mulţi bani şi totul este de lux. ”Este un domeniu de vis cum nu sunt multe în lume. Are un hotel de patru stele, totul este mobilat rustic şi sunt trofee de vânătoare pe toţi pereţii. Dacă Donald Trump jr a vrut să vâneze aici, va vedea cele mai frumoase exemplare din ţara noastră: mistreţi, căprioare, cerbi, mufloni. Acum este sezon de vânat căpriori. Nu va uita prea curând această vizită”, ne-au spus sursele noastre. Într-adevăr, minivacanţa pe domeniul de vânătoare ”Danubius Hunter” are toate ingredientele unui sejur perfect. Pe lângă vila principală, numită chiar “Casa albă”, pe terenurile de vânătoare, doritorii pot fi cazaţi în cabane de lux construite special pentru grupuri de 8-10 persoane.


    Omul de afaceri Sorin Stănescu, patronul FarmaVet, l-a invitat, pe domeniul lui din Giurgiu, pe Donald Trump jr
Omul de afaceri Sorin Stănescu, patronul FarmaVet, l-a invitat, pe domeniul lui din Giurgiu, pe Donald Trump jr

Dar cum a ajuns Trump jr la Singureni? Sorin Paul Stănescu, în vârstă de 58 de ani, este gazda fiului cel mare al preşedintelui SUA. Stomatolog ca formaţie, miliardar discret şi controversat, columbofil campion internaţional, simpatizant al echipei de fotbal Rapid. Are afaceri în domeniul distribuţiei de medicamente veterinare şi agricultură. Nu, familia Trump nu şi-a tratat dinţii la Stănescu şi nici nu a cumpărat medicamente pentru animale de la acesta. Omul are un unchi, Alexandru Stângă, care, la 73 de ani, este simpatizant de zeci de ani al Partidului Republican şi apropiat al celui mai important om din lume, actualul preşedinte al SUA. Ruda sa este atât de apropiată de Donald Trump încât de două săptămâni Sorin Paul Stănescu a spus celor din lumea sa cine vine să vâneze pe unul dintre fondurile sale de vânătoare. Unii l-au ascultat, mulţi au zâmbit, nimeni nu a crezut. Acum toţi îl sună.

simeon stalpnicul png

Sorin Paul Stănescu controlează compania Farmavet, considerată liderul distribuţiei de produse de uz veterinar în România. Apropiaţii îl caracterizează ca fiind o persoană discretă: „Îi place să stea în umbră, să conducă lucrurile din spate. Nu îi place să se evidenţieze sub nici o formă”. Mai deţine peste 15.000 de ha de teren agricol în Balta Ialomiţei cum este cunoscută zona cuprinsă între Braţul Borcea şi Dunăre. Potrivit surselor Click!, Sorin Paul Stănescu iubeşte vânătoarea, dar şi animalele sălbatice. Astfel este unul dintre cei mai mari deţinători de fonduri de vânătoare, în păduri din Călăraşi şi Giurgiu, dar a creat şi adevărate grădini zoologice private în aceste zone. Singura aproximare despre averea sa a apărut în 2013, când era estimată la 50 de milioane de euro, însă aproximarea este făcută doar pe spusele partenerilor de afaceri şi apropiaţilor, neexistând informaţii concrete care să confirme această sumă.


    Vila principală se numeşte chiar  „Casa Albă”
Vila principală se numeşte chiar „Casa Albă”

Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sunt acum directori executivi ai companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald jr, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit şi are cinci copii. Cel mai mic fiu al preşedintelui SUA, Barron, are 11 ani, și este băiatul Primei Doamne, Melania Trump.

Și Nicolae Ceaușescu vâna în Giurgiu

simeon stalpnicul png

Nea Nicu era cunoscut ca pasionat de vânătoare. Aproape nu era vizită de lucru prin țară fără să se încheie cu o partidă de împușcat trofee. Unul dintre locurile pe care le frecventa era pădurea din Letca Veche, județul Giurgiu, ce se întindea pe 300 ha. Nicolae Ceauşescu venea aici la vânătoare însoţit mereu de Ion Gheorghe Maurer, fostul prim-ministru comunist. Sătenii mai au şi acum amintiri legate de partidele memorabile de vânătoare. Ei spun că pregătirile pentru vizita „tovarăşului” începeau cu mai multe zile înainte de sosirea înaltului oaspete, cabana de vânătoare era igeinizată şi verificată amănunţit, în curte erau montate două corturi mari folosite de către alaiul ce îi însoţea, erau tocmiţi gonacii pentru partida de vânătoare. Sătenii erau bucuroşi de aceste vizite, mai ales cei care erau selectaţi pentru a fi gonaci. Aceştia primeau în ziua vânătorii un pachet cu alimente ce erau de negăsit în mod normal în acea perioadă: salam de cea mai bună calitate, şuncă de Praga şi caşcaval. Pentru munca lor erau răsplătiţi cu câte 100 de lei de persoană. Cei mai norocoşi primeau câte un fazan sau un iepure, capturi din timpul partidei de vânătoare.

A vizitat, împreună cu fiul său, Castelul Bran și Maramureșul


    Fiul lui Trump jr a aterizat marţi la Cluj
Fiul lui Trump jr a aterizat marţi la Cluj

La o zi după ce Donald Trump jr a aterizat pe pământ românesc, marţi, 16 mai, a venit şi fiul său, dar la Cluj, pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu”, în jurul orei 13.15, potrivit Ziarului de Cluj, care citează postul local de televiziune NCN TV. Conform sursei citate, nepotul lui Trump ar fi sosit de la Munchen cu o cursă Lufthansa, însoţit de un întreg echipaj de securitate al CIA. Angajaţi ai serviciului de transport bagaje, care au asistat la această apariţie VIP, au spus că puştiul s-a îndreptat spre un elicopter special pregătit şi a decolat spre o destinaţie necunoscută. Se pare că tatăl şi fiul au vizitat mai multe zone din România, printre care Capitala, Castelul Bran și Maramureşul, şi vor pleca din ţară în cursul zilei de joi, 18 mai. Reprezentanţii SUA la Bucureşti au declarat pentru hotnews.ro că “ambasada nu comentează vizitele persoanelor private”.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net