Imaginile obraznice publicate de Meghan Markle pe fostul Instagram. Pe contul nou nu le-ar pune niciodată

0_meghan-markle-instragram4.jpg

Meghan Markle obişnuia să publice imagini cu ea acasă, pe fostul ei cont de Instagram
foto: Instagram

Meghan Markle, o persoană activă pe siteurile sociale, a putut să revină pe Instagram după o pauză de 448 de zile. Ea şi soţul ei, Prinţul Harry, au creat un cont comun pe site, sub titulatura de Ducele şi Ducesa de Sussex. Evident, imaginile publicate aici vor fi cu totul diferite de cele pe care avea obiceiul să le pună pe fostul ei cont de Instagram, pe care a fost obligată să-l şteargă în momentul în care a dezvăluit relaţia cu Harry.

Înainte de a avea un cont cu soţul ei, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, Meghan era o utilizatoare activă a Instagramului, unde publica imagini personale în care le arăta fanilor viaţa ei de zi cu zi. De la imagini din vacanţe la plajă, în care apărea în costum de baie la selfieuri şi la glume despre sex, Meghan nu era deloc timidă.

meghan-markle-instagram.jpg

Meghan, în costum de baie, pe Internet, un lucru nepermis acum ca Ducesă
foto: Instagram

Acum, desigur, protocolul regal nu i-ar permite să se afişeze în costum de baie pe Internet, dar nici să publice fotografii din pat sau din interiorul casei, aşa cum făcea în trecut, notează mirror.co.uk. 

meghan-markle-instagram2.jpg

O imagine care ar strâni un adevărat scandal în sânul familiei regale britanice
foto: Instagram

Iar glume ca "Pune-mi până pe fund şi cumpără-mi pizza (Touch my butt and buy me pizza)" sau o pernă cu "Bună la pat (Good in bed)" ar stârni oroarea familiei regale britanice. 

meghan-markle-instagram1.jpg

Glumele despre viaţa sexuală nu sunt pe placul Reginei Elisabeta
foto: Instagram

Noul cont de Instagram al lui Meghan Markle se va axa pe probleme sociale

Pe noul cont de Instagram, care a strâns un milion de fani în doar câteva ore, Meghan a ales să publice imagini emoţionante, de la evenimentele oficiale unde a participat în calitate de Ducesă de Sussex. Tot aici, ea şi Harry vor anunţa cel mai probabil naşterea primul lor copil, care va veni pe lume în câteva săptămâni. 

meghan-markle-instagram.jpg

Meghan Markle, alături de o bătrână aflată în scaun cu rotile
Aceasta este una dintre fotografiile postate de ducii de Sussex pe Instagram
Foto: Instagram

„Bine ați venit pe contul nostru oficial de Instagram. Abia așteptă să împărtășim cu voi munca noastră, cauzele caritabile pe care le promovăm, anunțuri importante și oportunitatea de a scoate în față probleme sociale cheie. Vă mulțumim că sunteți alături de noi - Harry & Meghan”, au scris ducii de Sussex pe contul lor de Instagram. 

Loading...