Detaliul pe care Prințesa Diana s-a străduit să îl ascundă la nuntă

nunta_diana_charles.jpg

nunta diana charles
Nimeni nu a știut gafa pe care Diana tot încerca să o ascundă la nunta cu Charles
foto: Hepta

Prințesa Diana a fost un adevărat simbol al eleganței, iar fiecare apariție în public a ei era impecabilă. Iar dacă la nunta ei cu Prințul Charles totul a părut că a mers ca pe roate, asta se datorează faptului că Diana a reușit să ascundă un detaliu deranjant, care ar fi putut ajunge chiar și pe primele pagini ale ziarelor de atunci.

În ziua nunții pot apărea tot felul de accidente și evenimente nefericite, iar aceste lucruri se întâmplă și la case mai mari. Diana este dovada vie că până și unei prințese i se poate întâmpla „o nefăcută” în ziua cea mare.

Recent make-up artista care a machiat-o la nuntă a dezvăluit ce detaliu s-a străduit Diana să ascundă la nuntă, și i-a și ieșit. Barbara Daly a relatat cum, în timp ce se pregătea de marele eveniment, îmbrăcată în rochia de mireasă, Prințesa a vrut să se dea cu parfum pe încheieturile mâinilor, însă l-a vărsat pe ea, potrivit mirror.co.uk.

nunta_diana_charles_2.jpg

nunta diana charles
La nunta cu Charles, Diana a încercat în permanență să acopere pata de pe rochie
foto: Hepta

 

Așa se face că pe albul imaculat a apărut o pată imposibil de scos, mai ales cu numai câteva ore înainte să apară în fața a peste 750 de milioane de oameni. Pentru a-i veni în ajutor, Daly a sfătuit-o să ascundă pata cu mâna, prefăcându-se că își ține rochia pentru a nu călca pe ea atunci când merge.

În mai multe fotografii de la nuntă, Diana apare ținând mâna pe o anumită zonă a rochiei, iar în altele, acea zonă este acoperită cu buchetul de mireasă. În orice caz, încercările Prințesei de a ascunde pata nu au eșuat, întrucât aceasta nu a fost în niciun moment observată de cei prezenți la nunta regală. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1