Ieri era bolnavă de anorexie, acum e o bombă sexy! Secretul ei: a mâncat ciocolată

Ultima actualizare:

    Annie Windley când avea doar 29 de kilograme şi acum, când cântăreşte 45 kgfoto: Profimedia
Annie Windley când avea doar 29 de kilograme şi acum, când cântăreşte 45 kgfoto: Profimedia

Transformare incredibilă! Timp de cinci ani s-a înfometat şi ajunsese să cântărească doar 29 de kilograme, dar ciocolata i-a salvat viaţa. Britanica Annie Windley în vârstă de 21 de ani a văzut moartea cu ochii din cauza anorexiei. Practic, ajunsese un schelet ambulant şi ea continua să mănânce zilnic doar o felie de pâine prăjită cu şuncă. Nimic altceva. După ce a ajuns la urgenţe de cinci ori din cauza faptului că era malnutrită, Annie a schimbat ceva în viaţa ei: a început să mănânce bomboane de ciocolată.

Transformare incredibilă: ieri era un schelet ambulant, acum e o bombă sexy! Timp de cinci ani Annie Windley nu a mâncat altceva decât o felie de pâine prăjită cu şuncă în fiecare zi. Nu punea gura pe nimic altceva şi ajunsese să cântărească 29 de kilograme. Doctorii au avertizat-o că riscă să moară de inaniţie, dar Annie, în vârstă de 21 de ani se încăpăţâna să ţină dieta sinucigaşă. Britanica a ajuns de 5 ori la spital şi a fost băgată în perfuzii. Organele ei riscau să colapseze dacă nu schimba dieta. La finele anului trecut a descoperit gustul ciocolatei. Şi-a cumpărat o cutie de bomboane de la un supermarket şi a golit-o cât ai clipi din ochi. La câteva luni distanţă Annie a ajuns să cântărească 45 de kilograme, ceea ce pentru înălţimea ei de 1,62 metri este aproape normal.

La 19 ani, cântărea 29 de kilograme şi ajunsese de 5 ori la Urgenţe
La 19 ani, cântărea 29 de kilograme şi ajunsese de 5 ori la Urgenţe

A început să se înfometeze la 15 ani, la 20 a mâncat ciocolată

Annie a început să îşi numere caloriile şi să se înfometeze la vârsta de 15 ani. Evita cu încăpăţânare carbohidraţii, carnea şi lactatele pentru că voia să rămână slabă. Dacă în aceeaşi încăpere în care se afla ea cineva aducea o porţie de lasagna i se făcea rău şi cădea din picioare. Mai mult decât atât, se sufoca, transpira şi începea să tremure. „Am simţit că înnebunesc de plăcere când am pus gura pe ciocolată. Până atunci mi-o luam de la gură fiind convinsă că mă îngraş de la ea. Nu ştiam cât de bună”, a declarat pentru The Mirror tânăra care la 21 de ani a devenit un om normal. „Obişnuiam să refuz din start carnea. Atunci când cineva mânca lângă mine un sendviş leşinam”, a povestit Annie.

Așa arată acum Annie Windley
Așa arată acum Annie Windley

Britanica s-a lovit de nenumărate ori de pereţi când leşina. Ajungea la spital mai mult moartă decât vie şi era la un pas să facă infarct, pentru că abia avea puls când era conectată la perfuzia cu glucoză. Problemele ei s-au agravat după ce a intrat la liceu. Fetele din Derbyshire, East Midlands, o luau peste picior cu toate că în 2012 nu slăbise atât de mult. În clasa a 10-a a ajuns să cântărească 29 de kilograme şi nu avea vlagă în ea să participe la orele de educaţie fizică. „În mod normal sunt o persoană energică şi activă: sunt bună la atletism, la hochei, tenis şi aruncarea suliţei. După ce am devenit anorexică nu aveam energie nici să respir”, a povestit ea.

Citeşte şi:

Cea mai cunoscută anorexică din România s-a măritat! Imagini de la nuntă

Cum arată în costum de baie cea mai cunoscută anorexică din România

Transformarea miraculoasă produsă după ce a mâncat ciocolată

Bunicul ei obişnuia să îi cumpere cadouri de ciocolată când era mică. Şi-a amintit asta taman atunci când viaţa ei era în pericol. În octombrie 2017, Annie a intrat într-un program de consiliere psihologică. Ajunsese în ultimul hal. A început să mănânce ciocolată în prostie: mânca dimineaţa aceeaşi felie de pâine prăjită cu şuncă şi la prânz devora o cutie de bomboane de ciocolată şi seara încă o cutie de ciocolată. Şi-a schimbat dieta şi în loc să mănânce o felie de pâine prăjită cu şuncă toată ziua, Annie a început să mănânce la micul dejun humus, un ou fiert cu roşii şi la prânz o salată de ton cu paste. A început să mănânce desert pentru prima oară în viaţa ei. La cină a început să mănânce somon, cartofi şi legume, risotto cu pui şi tăiţei de orez cu chilli.

image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net