Iată motivul pentru care Meghan Markle poartă fuste scurte după ce a anunţat că e gravidă!

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a fost susţinută de Prinţul Harry să poarte ţinute îndrăzneţeFoto: Guliver / Gettyimages
Meghan Markle a fost susţinută de Prinţul Harry să poarte ţinute îndrăzneţeFoto: Guliver / Gettyimages

Unul dintre stiliştii vestimentari ai soţiei Prinţului Harry (34 de ani), dezvălşuie secretul vestimentaţiei viitoarei mămică. Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani a început să poarte fuste deasupra genunchilor după ce a anunţat public că aşteaptă un copil. Nu este vorba de un protocol impus de Casa Regală, ci de o opţiune pe care a bifat-o în perioada celor trei sarcini şi cumnata ei Kate. Trebuie menţionat că ambele au purtat colecţii vestimentare speciale pentru graviduţe.

De ce Meghan Markle a început să poarte fuste scurte de când a anunţat că e gravidă? Răspunsul îl oferă în premieră consultantul pe probleme de modă al lui Meghan Markle, Cecile Reinaud. Meghan nu încearcă să revină la stiulul vestimentar de dinaintea nunţii, ci pur şi simplu îmbracă hainele oferite de consultanţii ei pentru a-şi mulţumi admiratorii. Conform „The Mirror”, după ce profilul burticii a început să se insinueze pe sub haine, Meghan, susţinută de soţul ei în vârstă de 34 de ani, a început să poarte haine mai largi.

Meghan Markle a purtat o rochiţă scurtă în cea de a 16-a zi a turneului australian
Meghan Markle a purtat o rochiţă scurtă în cea de a 16-a zi a turneului australian

Cumnata lui Meghan Markle a sfătuit-o să se îmbrace cu fuste scurte

Conform unor surse din cadrul Casei Regale, pe bază ce sarcina evoluează, rochiţele lui Meghan Markle se vor scurta progresiv. Motivul principal este influenţa pe care o are asupra ei Catherine, ducesa de Cambridge, care a purtat rochiţe scurte pe durata tuturor celor trei sarcini. Experta în modă Cecile Reinaud, cea care i-a recomandat brandul de hăinuţe pentru gravide Seraphine, a explicat că „rochiţele scurte sunt alegerea inteligentă”. „Meghan Markle va avea o burtică destul de mare pentru că este micuţă de înălţime (1,71 metri). Aşa că va continua să poarte tocuri (până la un moment dat) şi va încerca să dezvăluie mare parte din picioare şi mâini atunci când alege rochiile pentru diferite evenimente oficiale. Dacă în mod normal nu poartă rochii deasupra genunchiului, de acum în colo va alege exact acest stil vestimentar pentru a-i armoniza postura alături de Harry, care are o înălţime de 1,86 metri”, a explicat Cecile Reinaud pentru „InStyle”.

La sosirea în Noua Zeelandă, Meghan a purtat o rochiţă la fel de scurtă
La sosirea în Noua Zeelandă, Meghan a purtat o rochiţă la fel de scurtă

Citeşte şi:

Ce gest neaşteptat! Regina Elisabeta a II-a se abate de la tradiţie de dragul lui Meghan Markle

Gestul lui Meghan Markle făcut când a coborât din maşină i-a uimit pe toţi

Când trebuie să nască Meghan Markle?

Meghan şi Harry au anunţat că vor deveni părinţi cu puţin timp înaintea primului lor turneu în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. Până la 31 octombrie, ei au participat la mai multe întâlniri şi vizite de lucru ritualice cu băştinaşii şi localnicii din această regiune. Timp de două săptămâni, Meghan a trebuit să facă faţă unui ritm de activităţi extrem de solicitant şi de obositor. Conform estimărilor, Meghan va naşte în această primăvară. Până atunci, Cecile Reinaud susţine că va purta rochii scurte şi ciorapi de culoare închisă care au rolul de „a subţia, de a ţine de cald şi de a armoniza ţinuta”. În timpul turneului din emisfera sudică, Meghan a purtat în premieră o rochie scurtă albă, care costa 445 de lire sterline şi a fost creată de Maggie Marilyn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net