Fratele lui Meghan Markle și logodnica lui, evacuați din casă pentru că nu au plătit chiria

fratele-lui-meghan-markle.jpg

Fratele lui Meghan Markle și logodnica
Darlene Blount și Thomas Markle Jr
Foto: mugshots.com

Fratele lui Meghan Markle, Thomas, și logodnica sa, Darlene Blount, au fost evacuați din cauza neplății chiriei. Bărbatul de 52 de ani este acuzat că nu a plătit trei luni chirie la bungaloul din Grants Pass, Oregon.

Thomas Markle Jr și logodnica lui sunt obigați să părăsească bungaloul de 287.000 de dolari până pe 5 aprilie. Chiria pentru prorpietate este de 1.500 de dolari pe lună, ceea ce înseamnă că fratele lui Meghan Markle este dator cu 4.500 de dolari, plus taxele de întârziere. Thomas Markle i-a promis proprietarului că își va plăti chiria, însă acesta s-a săturat de minciunile lui.

Thomas Markle Jr are des probleme cu legea

„Nu își plătește chiria. Întotdeauna a întârzit, n-ar fi trebuit să-i închiriez din prima”, a declarat Paul Walter, potrivit Daily Mail. Thomas Markle Jr s-a luptat în instanță împotriva proprietarului, însă acesta din urmă a avut câștig de cauză. Fratele ducesei de Sussex a considerat că ordinul de evacuare este ilegal și că nu înțelege de ce este dat afară. Thomas Markle Jr nu este la prima abatere. În urmă cu câteva luni, poliția a venit la el acasă și l-a arestat, după ce el și logodnica lui s-au luat la bătaie. Meghan Markle și Thomas au același tată, pe Thomas Markle Jr, însă fosta actriță americană nu vorbește cu niciunul. Soția prințului Harry este în relații bune doar cu mama ei, Doria Ragland. 

Citește și

Cum a reuşit Meghan Markle să îi intre în sfârşit în graţii Reginei Elisabeta

 Meghan Markle urmează o dietă pe bază de plante, deşi e însărcinată

 

Loading...

Citește și