Fosta amantă a lui Trump a rupt tăcerea: "Făceam sex neprotejat și mă trata ca pe o prostituată"

Ultima actualizare:

    Trump, alături de  Karen McDougal, fost fotomodel Playboy și fostă amantă a miliardaruluiFoto: Twitter
Trump, alături de Karen McDougal, fost fotomodel Playboy și fostă amantă a miliardaruluiFoto: Twitter

Fostele aventuri amoroase ale lui Trump ies la lumină precum ciupercile după ploaie. Una dintre femeile cu care a avut o relație, deși era căsătorit cu Melania, este un fost fotmodel Playboy, care și-a asumat public aventura și a dezvăluit mai multe detalii despre relația lor, care a lăsat urme adânci în sufletul ei.

Kare McDougal (46 de ani) a fost una dintre cele mai renumite prezențe din revista Playboy, iar Trump, cum adltfel, nu putea să lipsească din peisaj. Concursurile de frumusețe și revistele pentru bărbați au fost pentru miliardar ca un izvor nesecat de femei care i-au trecut prin pat, s-a folosit de ele doar pentru propriile plăceri și le-a tratat ca pe niște prostituate.

Exact astfel spune Karen că a pățit. Ea se scuză că la acea vreme era tânără și credulă; s-a îndrăgostit de Trump și, cu toate că e ferm convinsă că și el era înnebunit după ea, s-a folosit de ea ca de o damă de companie. Kare a mărturisit că s-a culcat cu Trump încă de la prima întâlnire, dar a fost șocată când miliardarul i-a oferit o anumită sumă de bani, după partida de amor: "Nu am știut cum să reacționez. Nici nu știu să-mi descriu expresia de pe chip. Cred că era foarte tristă", a declarat ea într-un interviu pentru CNN, citată de Daily Mail.


    Karen a dezvăluit totul în cadrul unui interviu CNNFoto: CNN
Karen a dezvăluit totul în cadrul unui interviu CNNFoto: CNN

A fost o jignire de nedescris pentru ea. Kare spune că nu intrase în patul lui pentru bani, iar faptul că i-a oferit bani pentru ceva ce credea că reprezintă sentimente, a făcut-o să se simtă ca o prostituată. A încercat să-i explice că nu e acel gen de femeie, dar Trump i-a aruncat sec un compliment foarte uzitat de acest gen de bărbați: "Pentru că ești cu adevărat specială". Marea problemă a relației lor o reprezenta faptul că Trump era deja căsătorit de câteva luni cu Melania, care era și însărcinată când a înșelat-o. Kare spune că a aflat abia apoi că e însurat, iar faptul că a îndemnat-o să continue aventura a făcut-o să aibă un sentiment de vină. A invitat-o chiar în dormitorul Melaniei, Karen fiind stupefiată când a azuit că Trump și soția lui dorm în paturi separate.

În ciuda sentimentului de vinovăție, Karen a continuat să se culce cu Trump. A precizat chiar că au făcut în repetate rânduri sex neprotejat: "Când privesc în urmă, îmi dau seama că a fost greșit. Îmi pare cu adevărat rău pentru ce am făcut. Știu că a fost greșit, dar la acea vreme eram alt gen de femeie, știți...credeam că mă distrez. Eram în breasla Playboy. Mă bucuram de viață cât de mult puteam. Apoi am mers cu el și sentimente reale s-au înfiripat între noi, nu doar în cazul meu. Am avut o relație adevărată", mărturisește Karen. 

Ea este ferm convinsă că și Trump a iubit-o pentru că îi spunea "mereu" cât de mult ținea la ea. Cei doi aveau chiar și cuvinte de alint unul pentru altul: "Îmi spunea «iubire» sau «frumoasa mea Karen»".

Din 2006, când l-a întâlnit prima dată pe Trump, Karen a fost șantajată mult timp să păstreze sub tăcere aventura lor. Șantajul n-a venit direct de la el, ci prin intermediul tabloidului "National Enquirer", pe care acum Karen l-a dat în judecată.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net