Fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry a început să vorbească. Ce cadou a primit Archie de la regină

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle duc o viață liniștită în Los Angeles după ce s-au retras din familia regalăfoto: Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle duc o viață liniștită în Los Angeles după ce s-au retras din familia regalăfoto: Getty Images

Înainte de mult-temutul interviu acordat de Meghan Markle și Harry celebrei Oprah Winfrey, programat pentru 7 martie, prințul a apărut pentru câteva minute la emisiunea ”The Late Late Show”. Prințul s-a adaptat perfect stilului relaxat al prezentatorului James Corden și a făcut câteva dezvăluiri prețioase, despre fiul său și despre relația acestuia cu regina Elisabeta.

Într-un cadru neconvențional, la etajul unui autobuz turistic, pe străzile din Los Angeles, prințul Harry și-a amintit de ce s-a îndrăgostit de Meghan Markle, a vorbit cu entuziasm despre viața de părinte al unui puști de un an și jumătate care acum învață să vorbească și s-a declarat un fan al serialului The Crown, produs de Netflix.

Într-un noian de știri despre relația tensionată dintre ducii de Sussex și regina Elisabeta, mai ales că se apropie ziua interviului acordat de Meghan celebrei Oprah Winfrey, discuția relaxată dintre Harry și James Corden pune lucrurile în perspectivă.

Întrebat despre micuțul Archie, acum în vârstă de un an și jumătate, Harry a dezvăluit că fiul lui a început să vorbească, primul lui cuvânt fiind unul de trei silabe: crocodil. Acum a început să lege două-trei cuvinte și să cânte.

Prințul a continuat, aducând-o în discuție pe ”bunica” Elisabeta, de parcă acesta ar fi fost cel mai firesc lucru din lume. El a povestit că regina i-a făcut cadou micuțului Archie un aparat de făcut vafe, cu ocazia Crăciunului, după ce a întrebat-o pe Meghan ce și-ar dori. Regina și prințul Philip se ”întâlnesc” regulat cu Archie pe Zoom, a mai precizat Harry. Nepotul reginei a povestit cu mult umor cum prințul Philip închide cu totul laptopul când sosește momentul să pună punct unei întâlniri pe Zoom cu strănepotul Archie.

Prințul Harry a luat apărarea serialului The Crown

Ducele de Sussex a apărat serialul Netflix ”The Crown”, criticat de britanici pentru felul în care prezintă relația dintre părinții lui Harry, prințul Charles și regretata Diana.

”Este ficțiune, dar se bazează oarecum pe adevăr. Desigur, nu este chiar un exemplu de acuratețe. (...) Sunt fără doar și poate mai confortabil cu The Crown decât cu poveștile care se scriu despre mine și soția mea. Este evident că serialul este ficțiune și îl iei ca atare. Dar aceste povești sunt relatate ca fapte, ca și cum ar fi știri. Am o mare problemă cu asta”, a comentat Harry.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net