Prințul Harry și Meghan Markle rup tăcerea! Cui acordă primul interviu de la părăsirea Casei Regale

harry-meghan-si-bebe-archie.jpg

harry si meghan
Harry și Meghan vor deveni părinți pentru a doua oară
Sursă foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală a Marii Britanii anul trecut, la începutul primăverii, iar din acel moment au fost foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală. Nu au acordat interviuri și nici nu au vorbit oficial despre decizia radicală. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară anul acesta și se adaptează la noua viață, trăită în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry și Meghan au decis să rupă tăcerea și vor acorda, pentru prima oară de când au părăsit Casa Regală, un interviu!

"Oprah Winfrey va vorbi cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi totul, de la părăsirea vieţii regale, căsătorie, viaţa de mamă, activitatea caritabilă până la cum gestionează viaţa sub presiunea publică", se arată într-un comunicat al CBS. "Celor două li se va alătura prinţul Harry pe măsură ce vor discuta despre mutarea în Statele Unite şi speranţele lor de viitor pentru familia extinsă". CBS a precizat că interviul va fi difuzat pe 7 martie.

Harry şi Meghan s-au căsătorit într-o ceremonie în 2018 care a atras atenţia lumii, dar au renunţat la îndatoririle regale ca urmare a neînţelegerilor cu alţi membrii ai familiei regale şi din cauza presiunii mass-media. 

Meghan și Harry s-au mutat în Statele Unite ale Americii cu fiul lor, Archie 

Cuplul s-a mutat în sudul Californiei împreună cu fiul lor Archie anul trecut. Ei au semnat un acord multianual de producţie cu Netflix Inc., un pas major în privinţa planurilor lor de a deveni independenţi din punct de vedere financiar. 

Relaţia lor cu presa britanică s-a deteriorat şi cuplul a lansat mai multe acţiuni legale împotriva mai multor publicaţii, iar săptămâna trecută, Meghan a câştigat împotriva Associated Newspapers după ce Mail on Sunday a publicat fragmente din scrisoarea pe care a scris-o tatălui ei în august 2018. 

Prințul Harry și Meghan Markle, părinți pentru a doua oară 

Ducele şi Ducesa de Sussex vor deveni din nou părinţi. Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, este din nou însărcinată. Anunţul a fost făcut de un purtător de cuvânt al cuplului. Harry şi Meghan îi vor dărui un frăţior sau o surioară micuţului Archie, în vârstă de 1 an. "Putem confirma că Archie va deveni frate mai mare. Ducele şi ducesa de Sussex sunt extrem de fericiţi că vor avea un al doilea copil", a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului.

 
 

Loading...