Fetele astea au furat vibratoare de 600 de dolari

Fete furat vibratoare

Fetele care au furat vibratoare sunt fermecătoare
Fetele fermecătoare care au furat vibratoarele au fost suprinse de camerele de supraveghere în timp ce ascundeau jucăriile sexuale în haine
Foto: poliţie

Trei fete „fermecătoare” au şocat poliţia care le caută pentru că au furat vibratoare în valoare de 600 de dolari. Ele au prădat un magazin erotic de unde au plecat cu jucăriile sexuale ascunse în haine.

Poliţia australiană caută trei tinere „fermecătoare” care au furat, duminică, vibratoare în valoare de  600 de dolari dintr-un magazin erotic din oraşul Perth. Două dintre cele trei femei au plecat cu jucăriile sexuale ascunse în haine. Imagini cu suspectele, surprinse de camerele de supraveghere, au fost făcute publice recent. Gary Smith, care este proprietarul magazinului Libido, a declarat că hoaţele au ales cele mai scumpe vibratoare. “Avem mereu probleme de acest fel, fiindcă magazinul nostru este printre puţinele de gen de pe stradă şi pentru că ţinem deschis şi noaptea ca să atragem cât mai mulţi clienţi”, a declarat bărbatul pentru ziarul “Daily Mail”. Smith spune că îi sunt furate mărfuri în valoare de 2.500 de dolari la fiecare şase luni. Acum, el mărturiseşte că oferă scăderi de preţuri de 50 de dolari oricărei persoane îl ajută să identifice pe hoaţele frumoase. Anul trecut, hoţii au furat vibratoare în valoare de peste 50.000 de dolari în cel mai mare jaf de jucării sexuale de la un târg erotic din Berlin. La începutul acestei luni, un studiu a arătat că numărul oamenilor dependenţi de sex este de două ori mai mare decât s-a crezut. Cercetătorii de la Universitatea din Minnesota au descoperit că 1 din 14 femei suferă de depresie din cauză că nu-şi poate controla trăirile sexuale şi comportamentul. Poliţia australiană a fost foarte surprinsă când a primit reclamaţia că trei tinere „fermecătoare” au furat vibratoare în valoare de 600 de dolari.

Loading...