"Fetele albe sunt bune doar pentru sex". Cum racola şi viola minore o temută grupare de traficanţi

Ultima actualizare:

    Cei opt bărbaţi au violat trei fete minore, toate albe
Cei opt bărbaţi au violat trei fete minore, toate albe

Opt membri ai unei grupări de traficanţi de sex din Marea Britanie au fost condamnaţi pentru că au exploatat sexual minore şi le-au supus la acte violente. Pe parcusul procesului, mai multe detalii şocante au ieşit la iveală, printre care şi faptul că bărbaţii se lăudau cu faptele lor în faţa victimelor.

Cei opt bărbaţi au abuzat trei fete cu vârstele de 13 şi 14 ani în 2003. Minorelor li se promitea o prietenie cu ei şi erau atrase de Sageer Hussain, care se purta frumos cu ele. Însă, la scurt timp, el devenea dominant şi ajungea să le folosească pentru sex, apoi îşi cheama prietenii care le abuzau la rândul lor. Fetele erau ţinute sub control cu ajutorul alcoolului şi al drogurilor.

Sageer Hussain, în vârstă de 30 de ani, i-a spus unei victime de 13 ani că "fetele albe sunt bune doar pentru sex şi sunt toate nişte nenorocite". El a fost condamnat pentru patru acuzaţii de viol şi una de atac sexual. Fratele lui, Basharat, de 40 de ani, a fost condamnat pentru că a agresat aceaşi fată. 

Victima, care are acum 27 de ani, a povestit că a fost violată de mai multe ori de Sageer şi că nu a mers la poliţie pentru că bărbaţii au ameninţată că o vor viola pe mama ei. Prima dată, când fata era virgină, el a violat-o în faţa prietenilor, care apoi au agresat-o pe rând. Altă dată, Sageer a dat-o cu capul de o maşină, ţipând la ea şi apoi a violat-o pe o alee. Tot tânără a povestit că bărbatul a dat foc unui tub de deodorant în faţa ei şi a ameninţat-o, iar un alt individ i-a ţinut un cuţit la gât.

Fata s-a dus la poliţie, dar a renunţat la plângere imediat. Culmea e că toate dovezile din 2003 care îl incriminau pe Sageer, printre care hainele fetei şi o înregistrare a unei discuţii avut între acuzat şi poliţie, au dispărut la scurt timp, conform dailymail.co.uk. De abia în septembrie 2013, ea a avut curajul să depună o altă plângere.

Alţi şase membri ai grupării au fost găsiţi vinovaţi pentru zece acuzaţii de agresiune sexuală şi vor primi pedeapsa luna viitoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net