Ea e sosia lui Meghan Markle! Va juca rolul Ducesei de Sussex într-un film despre viața ei alături de Harry

Ultima actualizare:
Actorii care vor juca rolurile Prințului Harry și al soției acestuia, Meghan Markle
Actorii care vor juca rolurile Prințului Harry și al soției acestuia, Meghan Markle

Este cunoscut deja faptul că Ducii de Sussex se bucură de o mulțime de admiratori, Meghan Markle fiind numită, de-a lungul timpului, și una dintre „cele mai iubite Ducese”. Fosta actriță și Prințul Harry fac mereu „furori” când își fac apariția în public ca și cuplu, iar fanii lor sunt și mai entuziasmați de când în familia regală britanică a apărut și micuțul Archie, fiul celor doi.

Bazându-se pe dorința admiratorilor lor de a cunoaște fiecare detaliu sau secret din viața incitantă „de la Palatul Regal” și pe fascinația lor în legătură cu subiectul în cauză, programul de televiziune Lifestyle s-a gândit să le facă o surpriză telespectatorilor și a venit cu ideea strălucită de a ecraniza povestea de dragoste dintre Harry și Meghan.

Povestea de iubire dintre Prințul Harry și Meghan Markle va fi ecranizată! Iată cum arată actorii!

Actorii care îi joacă pe cei doi, în special actrița care a primit rolul Ducesei de Sussex, pare copia fidelă a acesteia, însă nici cel ce îl portretizează pe Prințul Harry nu stă rău la capitolul „asemănare”. Deși pentru rolurile principale au fost aleşi doi actori aproape necunoscuţi publicului larg, Tiffany Marie Smith și Charlie Field, cei doi au cucerit la casting prin asemănarea cu cei doi Duci, dar și chimia pe care o au pe micul ecran, asemenea celei reale, dintre Harry și Meghan. 


    Actorii care vor juca rolurile Prințului Harry și al soției acestuia, Meghan Markle Foto: Twitter
Actorii care vor juca rolurile Prințului Harry și al soției acestuia, Meghan Markle Foto: Twitter

După ce postul TV „a dat lovitura” cu ecranizarea relației dintre cei doi Duci, denumită Harry & Meghan: A Royal Romance (Harry și Meghan: O dragoste regală), cu altă distribuție de actori, Lifetime dorește acum să continue seria poveștii de iubire dintre cei doi și să documenteze, de data aceasta, modul în care a transformat-o pe Meghan relația cu Harry, ajungând de la actriță americană la Ducesă de Sussex, mereu elegantă și atentă la „etichetă”. Filmul se va numi Harry & Meghan: Becoming Royal (Harry și Meghan: Drumul către familia regală) și urmărește să relateze detalii din noul stil de viață al lui Meghan Markle, în primul său an de când a devenit Ducesă.

Harry și Meghan: Becoming Royal 

Telespectatorii se pot aștepta la detalii nemaiauzite din viața celor doi Duci de Sussex, participarea acestora la evenimente regale, dar și conversații „private” purtate între Meghan și Kate, având în vedere speculațiile neînțelegerii dintre ele. De asemenea, nici personajul Reginei Elisabeta a II-a nu va lipsi din scenariu, fiind urmărită cu interes și relația pe care aceasta a dezvoltat-o cu soția nepotului ei, potrivit Vanityfair.com.

„Filmul se concentrează și pe întreaga planificare a nunții regale: momentele tensionate între Meghan și familia ei, care aproape a stricat întregul eveniment, dar și momentele frumoase, când Meghan a mers către altar și a devenit Ducesa de Sussex. De asemenea, dorim să explorăm impactul cu realitatea când Meghan a realizat că i s-a schimbat viața complet, vrem să știm cum a fost prima ceartă ca și cuplu, prima împăcare”, promit realizatorii show-ului. 

Actorii seamănă izbitor cu membrii familiei regale britanice
Actorii seamănă izbitor cu membrii familiei regale britanice

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net