Donald Trump a împlinit 73 de ani! Ce cadou de lux și-a făcut

donald-trump.jpg

Donald Trump
Donald Trump a împlinit 73 de ani
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Vineri, 14 iunie, a fost ziua controversatului președinte american Donald Trump. Liderul de la Casa Albă a împlinit 73 de ani și și-a făcut cadou în avans.

Trump și-a luat un model nou de avion prezidențial Air Force One. Președintele S.U.A, cunoscut pentru gafele sale aproape zilnice, a fost luat peste picior pe Twitter, chiar de ziua lui. Utilizatorii au făcut popular hashtag-ul #JohnMcCainDay, pentru a-l onora pe regretatul senator republican, rivalul lui Donald Trump. 

Donald Trump- scurtă biografie

Donald Trump este un miliardar american, vedetă de televiziune, politician şi actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Controversatul politician a fost candidatul republican şi a fost ales al 45-lea preşedinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016. El a învins-o pe democrata Hillary Clinton și a preluat oficial mandatul de preşedinte pe 20 ianuarie 2017, succedându-l pe Barack Obama. Avea 70 de ani pe atunci, fiind cel mai bătrân președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Trump are cinci copii din trei căsătorii şi opt nepoţi. Primele sale două căsătorii s-au terminat prin divorţuri care au fost intens mediatizate în presa tabloidă.

Fostul mogul a luat în considerare posibilitatea de a candida pentru preşedinţie în 1988, 2004 şi 2012, precum şi ca guvernator al New York-ului în 2006 şi 2014, dar nu a intrat în aceste curse electorale. Trump şi-a exprimat prima dată interesul pentru depunerea candidaturii sale în 1987, când a cheltuit 100.000 de dolari pentru a plasa un articol pe o întreaga pagină în mai multe ziare criticând politica de apărare a SUA.

Loading...

Citește și

  • E cel mai puternic om de pe planetă, dar şi un personaj care inspiră glume! Vineri, preşedintele Donald Trump împlineşte 73 de ani. Cei puşi pe glume nu au ratat momentul să-l omagieze în felul lor.

  • Preşedintele american Donald Trump şi-a început vizita de stat din Marea Britanie luni (3 iunie), când a fost primit la Palatul Buckingham de întreaga familie regală. Singura care a lipsit de la recepţie a fost Meghan Markle, care l-a criticat dur pe Trump în trecut. Soţul ei, Prinţul Harry, a fost prezent, dar imaginile surprinse arată că nu a fost chiar foarte bucuros să fie în prezenţa liderului SUA, mai ales că Trump a spus despre Meghan că este "obraznică".

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1