Donald Trump, portret de sandviş la 73 de ani

24-profimedia-0367266303.jpg

Pentru restul portretului a folosit 52 de felii de şuncă York, 17 felii de brânză, trei felii de roşii şi seminţe de susan
Citeste tot despre: 

E cel mai puternic om de pe planetă, dar şi un personaj care inspiră glume! Vineri, preşedintele Donald Trump împlineşte 73 de ani. Cei puşi pe glume nu au ratat momentul să-l omagieze în felul lor.

Umoriştii au prezentat o colecţie de glume pe care le-a inspirat cu prilejul aniversării liderului american. De când a devenit al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump a fost în mod constant subiect de glume. Asier Sanz Nieto, de 48 de ani, un caricaturist din Bilbao, a primit chiar şi un premiu de popularitate la ediţia a 29-a a Bienalei Internaţionale de Umor, portretizându-l pe liderul american sub formă de sandviş. Artistul a avut nevoie de trei ore ca să-l înfăţişeze pe cel mai puternic om al planetei cu ajutorul alimentelor. 

Părul blond al lui Trump a fost mereu subiect de glume. După cum îi flutură şuviţele în vânt, a fost asemănat cu diverse păsări, sau chiar cu un ştiulete de porumb. Una dintre cele mai nostime reprezentări ale lui Trump este sub formă de bebeluş în scutec. Balonul e nelipsit de la protestele împotriva acestuia. A fost ridicat pe cer şi în timpul recentei vizite a liderului american la Londra. Balonul umplut cu heliu, cu înălţimea de 6 metri, a fost creat de Matt Bonner şi confecţionat de compania Imagine Inflatables din Leicester.

La protestele din SUA, Trump apare adesea şi sub formă de cocoş supradimensionat, supranumit  “Chicken Trump (n.r. Puiul Trump). Acesta a fost realizat de un artist din Seattle şi a apărut prima oară la aniversarea Anului Nou chinezesc din 2017. Regizorul Taran Singh Brar a instalat balonul de 9 metri înălţime, în apropierea Casei Albe, în august 2017, în semn de protest faţă de Donald Trump, pe care îl acuză că e “un lider slab şi ineficient”.

Însă glumele nu se opresc aici. Au apărut şi costumele de baie cu chipul preşedintelui SUA, cu ochii pe sutien, şi gura pe bikini, care costă 50 de dolari. Aceste costume provocatoare s-au lansat după ce o pornostarletă a susţinut că au avut o relaţie. Însă Trump are şi susţinători. Fotomodelul  Liziane Gutierrez (30 de ani) din Brazilia a arătat că îl susţine lipindu-i chipul pe sânul ei.

 

Loading...