Dezvăluiri incredibile! «Meghan mi-a cerut să o cuplez cu un britanic celebru!»

meghan-markle-lizzie-cundy.jpg

Lizzie Cundy, interviu cu Meghan Markle
Lizzie Cundy și Meghan Markle au fost prietene bune
Foto: captură video The Sun

Fostul manechin Lizzie Cundy (50 de ani) a dezvăluit că Meghan Markle (36 de ani) i-a cerut ajutorul în a-și găsi un iubit celebru din Marea Britanie, pe vremea când cele două erau bune prietene. Acest lucru ar fi avut loc cu trei ani înainte ca actuala ducesă de Sussex să îl întâlnească pe prințul Harry (36 de ani).

Se pare că Meghan Markle a avut dintotdeauna o afinitate pentru bărbații britanici. Lizzie Cundy susține că a ținut legătura cu ea, dar că fosta actriță americană nu i-ar fi dat niciun detaliu despre iubitul ei. În 2016, Meghan l-a întâlnit pe Harry, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință. Imediat ce au început să se întâlnească, ea a început să nu mai răspundă nimănui la telefon.

După oficializarea relației, Meghan Markle a încheiat mai multe prietenii

meghan-markle-printul-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pe 6 mai
Foto: Getty

 

«Eram prietene și mi-a spus la un moment dat: „Știi vreun bărbat faimos? Sunt singură și ador britanicii!”. Meghan mi-a cerut să o cuplez cu un bărbat britanic celebru. I-am spus că putem ieși ca fetele și găsim noi pe cineva», a povestit Lizzie Cundy pentru The Sun.  Prezentatoarea radio a mai precizat că i-a arătat lui Meghan Markle, care a divorțat de soțul ei Trevor Engelson (42 de ani) în 2013, o fotografie cu Ashley Cole. Meghan Markle ar fi refuzat o întâlnire cu acesta, din cauza reputației fotbalistului. Câțiva ani mai târziu, Lizzie Cundy a fost uimită să afle de relația ei cu prințul Harry.

«I-am dat mesaj și i-am spus: „Doamne, am aflat despre Harry!”. Mi-a răspuns: „Da, știu. Încercăm să ne cuplăm”, a mai spus prezentatoarea. După aceea, Meghan Markle a încheiat orice relație cu ea, dar și cu alți oameni din media:„Probabil că cei de la Palatul Buckingham i-au spus să termine relațiile pe care le are cu persoanele din presă. Efectiv nu mi-a mai răspuns la mesaje”.

 

Citește și: 

Cele mai frumoase declarații de dragoste ale Prințului Harry pentru Meghan Markle

Cum vor să scape Meghan Markle și prințul Harry de Kate și William!

Loading...

Citește și

  • meghan markle si printul harry

    Meghan Markle și prințul Harry se află în atenția tuturor și nu doar pentru faptul că ducesa de Sussex urmează să devină mamă, ci și din cauza faptului că nu se tem să încalce din când în când eticheta și rigiditatea pe care eticheta regală le impun. O expertă în protocolul Casei Regale a Marii Britanii a analizat motivele pentru care Meghan și Harry riscă să îi eclipseze pe ceilalți membri ai familiei. Iată cum explică Katie Nicholl popularitatea de care se bucură cei doi soți.

  • Prinţul Harry împreună cu Meghan markle şi bebeluşul lor

    În zorii zilei de 6 mai, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară. Două zile mai târziu, cei doi și-au prezentat bebelușul, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, și toată lumea a remarcat rochia purtată de Meghan, un model cu centură, care-i punea în evidență silueta de femeie care tocmai a născut.