De ce preferă Kate Middleton ținutele verzi. Este obsedată de această nuanță

kate-middleton-tinute-verzi.jpg

Kate Middleton într-o ținută verde
Kate Middleton adoră hainele de culoare verde-închis
Foto: Getty

Kate Middleton (37 de ani) și-a făcut apariția miercuri (1 mai) într-o rochie verde, semnată de Emilia Wickstead. Este cel puțin a cincea oară când ducesa de Cambridge poartă această culoare doar în acest an!

Stilistul Lucas Armitage a explicat că verdele îi complimentează perfect tenul și o face să pară mai tânără. Kate Middleton alege de multe ori să poarte verde din cap până-n picioare. Această culoare este una neobișnuită printre vedete, însă ducesa de Cambridge a dezvoltat o afinitate pentru ea. Cel mai recent a purtat o ținută verde miercuri (1 mai), la deschiderea oficială a unui centru de excelență din cadrul Anna Freud Center, dar a fost văzută în această nuanță și cu alte ocazii.

kate-middleton-tinuta-verde.jpg

Kate Middleton, la Centre of Exellence
Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie verde închis la deschiderea oficială a noului Centre of Exellence la Centrul Anna Freud, pe 1 mai
Foto: Getty

Kate Middleton poartă verde din cap până în picioare

kate-middleton-st-patricks-day.jpg

Kate Middleton de St. Patrick
Kate Middleton, la parada organizată cu ocazia St Patrick
Foto: Getty

 

În ianuarie, a participat la un eveniment care a avut loc în aer liber într-o combinație casual de jachetă și pantaloni, iar de Sfântul Patrick a optat pentru o haină verde-închis, semnată de Alexander McQueen. 

Stilistul celebităților Lucas Armitage este de părere că verdele o flatează pe ducesa de Cambridge. Această culoare merge bine cu nuanța tenului lui Kate Middleton, dar și cu părul acesteia. Doar anul acesta, ducesa s-a îmbrăcat în verde de cel puțin cinci ori, dar a arătat că are o afinitate și în anii precedenți.

kate-middleton-haina-verde.jpg

Kate Middleton și prințul Suediei
Kate Middleton și prințul Daniel al Suediei, pe 30 ianuarie 2018
Foto: Getty

 

„Verdele este culoarea perfectă pentru Kate Middleton. Îi complimentează ochii și părul și îi dă o luminozitate naturală. Chiar dacă demodat să ai culoarea ta, ea a demonstrat că acest lucru este cât se poate de actual. Unele culori arată mai bine pe unele persoane, decât pe altele. Să te îmbraci în aceeași culoare din cap până în picioare este o modalitate foarte bună de a-și construi un look cu stil. Orice revistă ați alege, veți vedea măcar un editorial în care să apară un outfit de o singură culoare”, a declarat Lucas Armitage, citat de Daily Mail

kate-middleton-rochie-verde.jpg

Kate Middleton în vizită la Stockholm
Kate Middleton la Muzeul Nobel din Stockholm, pe 30 ianuarie 2018
Foto: Getty

 

Citește și

Cele mai frumoase coafuri ale ducesei de Cambridge

Prinţul William n-a fost prima ei alegere. Primul bărbat de care a fost îndrăgostită Kate e acum un actor celebru

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1