Cele mai frumoase coafuri ale ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Inspiră-te de la ea!

Ultima actualizare:
Coafura purtată de Kate Middleton la un eveniment care a avut loc în luna februarie, 2017
Coafura purtată de Kate Middleton la un eveniment care a avut loc în luna februarie, 2017

Kate Middleton (37 de ani) este una dintre cele mai apreciate figuri aparţinând Casei Regale a Marii Britanii, atât datorită stilului vestimentar impecabil şi apariţiilor fără cusur la cele mai importante evenimente, cât şi modului său de a interacţiona cu oamenii atunci când nu se află într-un context formal. Ducesa de Cambridge este o apariţie camelonică, capabilă să se prezinte ca o prinţesa din poveşti la o recepţie cu personalităţi marcante, iar a doua zi să fie văzută plimbându-se în parc cu cei mici, fără să fie însoţită de forţele de securitate. Ea însăşi s-a ocupat de realizarea coafurii pe care a purtat-o cu atât de multă eleganţă în ziua nunţii cu prinţul William, dovedind că este o persoană creativă, cu simţ estetic deosebit. Iată care sunt cele mai frumoase coafuri ale ducesei de Cambridge şi cum te poţi inspira de la ea!

În februarie 2017, Kate Middleton a optat pentru un mod lejer de a-şi prinde părul, dar care s-a dovedit a avea un efect dorit de multe femei: luminarea feţei. Ducesa de Cambridge a ridicat câte o şuviţă din ambele părţi ale capului pe care le-a prins cu câteva ace de păr. Restul părului a căzut pe spate şi nu a fost coafat în vreun fel. Desigur, accesoriul care a completat modul de aranjare a podoabei capilare a fost zâmbetul plin de sinceritate şi de bucurie al ducesei.

Kate Middleton a dat dovadă de curaj când a renunţat la buclele lejere caracteristice şi s-a tuns bob scurt
Kate Middleton a dat dovadă de curaj când a renunţat la buclele lejere caracteristice şi s-a tuns bob scurt

În vara anului 2017, Kate a ales să poarte, după multă vreme, un bob lung până la umeri, iar curajul ei a fost apreciat de critici, căci tunsoarea i-a încadrat armonios trăsăturile feţei şi a adus un plus de prospeţime look-ului. Şuviţele lungi, ondulate şi pline de volum au fost înlocuite cu un bob până la umeri care s-a aşezat perfect în straturi ţinând cont că ducesa are un păr sănătos.

Împletitiura Headband este una dintre preferatele ducesei de Cambridge
Împletitiura Headband este una dintre preferatele ducesei de Cambridge

Împletitiura Headband este una dintre preferatele ducesei de Cambridge. Pentru a realiza coafura ai nevoie de ser de netezire a părului, o perie, elastice de păr şi de câteva agrafe.Aplică serul de netezire pe lungimea părului spălat şi uscat. Apoi alege o şuviţă de păr, dintr-o parte, pe care o vei răsuci şi o vei aduce în direcţia opusă. Foloseşte acele de păr păr pentru a fixa şuviţa.

Kate Middleton apelează la un mic truc pentru ca părul ei să fie mereu impecabil
Kate Middleton apelează la un mic truc pentru ca părul ei să fie mereu impecabil

Atunci când nu poartă bucle lejere, soţia prinţului William îşi prinde părul într-un coc elegant care rămâne fixat, ca prin magie, pentru tot restul zilei. Care este secretul? Kate își prinde cocul cu o plasă, care este destul de greu de observat. Acest accesoriu discret are rolul de a susține greutatea părului, dar și de a ține sub control firele rebele. Ducesa de Cambridge apelează constant la acest truc. Dacă privim cu atenție aparițiile sale din ultimii ani, vom observa că plasa de păr este nelipsită din coafurile sale. Ducesa alege o nunţă cât mai apropiată a plasei de culoarea naturală a părului său pentru ca aceasta să treacă neobservată până şi celor mai atente priviri.

Kate Middleton preferă buclele lejere
Kate Middleton preferă buclele lejere

Cum poţi obâine bucle lejere precum cele avute de către ducesa de Cambridge? Prin respectarea unor paşi simpli care vă vor scuti de bătăi de cap şi de vizita la un salon supraaglomerat. Primul pas presupune ca după spălarea părului să fie aplicat un spray pentru volum la rădăcina firului de păr. Atunci când părul este aproape uscat este necesar să fie continuată uscarea lui cu ajutorul unei perii rotunde sau rotative. Următorea etapă este aşezarea părului pe bigudiuri, iar atunci când ultimul a fost prins  se poate desface şuviţa din primul. Ultimul pas este reprezentat de perierea tuturor buclelor cu ajutorul unei perii rotative şi aplicarea unui spray pentru a conferi strălucire întregii coafuri. 


    Kate Middleton preferă buclele lejere Foto:Hepta
Kate Middleton preferă buclele lejere Foto:Hepta

Citeşte şi:

Kate Middleton, o mamă de nota 10! Ducesa, surprinsă la plimbare cu prinţul Louis

Îi copiază Kate Middleton ținutele lui Meghan Markle? Iată ce zic experții!

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net