De ce își dorește Kate Middleton să nască al treilea copil acasă

Ultima actualizare:

    Kate Middleton a decis că va naște acasă, nu la spitalFoto: AFP
Kate Middleton a decis că va naște acasă, nu la spitalFoto: AFP

Kate Middleton are o mare rugăminte la soțul său, Prințul William, și cum acesta este foarte înțelegător și permisiv, va accepta cu toată inima. Ducesa de Cambridge își dorește să nască cel de-al treilea copil acasă, la Palatul Kensington, după cum le-a mărturisit și prietenilor.

Stările de rău pe care le-a avut la începutul sarcinii, i-au fost de ajuns pentru a-și dori și mai mult să aducă pe lume copilul în sânul familiei, în confortul de acasă, dar acesta nu este singurul motiv.

Kate Middleton urmează să nască prin luna aprilie, dar vrea să evite tracasarea soțului său, să-l facă să se plimbe de la spital la reședința regală și invers, așa că a decis să nu se interneze în spital și să-i aducă pe doctori la palat. Nu ar fi corect, spune ea, nici pentru persoanele deja internate în spital, sau pentru cei care vin să-și viziteze apropiații, fiindcă în momentul în care se va afla unde naște, o armată de jurnaliști va invada spitalul pentru a o căuta.

Kate a mai avut de-a face cu așa ceva și nu vrea să repete neplăcuta experiență. Ea l-a adus pe lume pe George în iulie 2013 și pe Charlotte, în mai 2015, la o maternitate din Paddington, aceeași în care și ea, și William au venit pe lume în 1982, respectiv 1984.

În plus, există o tradiție ca membrii Familiei Regale să fie născuți la reședințele regale. Regina Elisabeta a II-a s-a născut în acest fel și a continuat tradiția și cu Charles, Andrew, Edward și Anne, relatează express.co.uk.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net