Cum ne dăm seama dacă Meghan Markle a rămas însărcinată cu prinţul Harry

Meghan Markle, printul Harry, insarcinata

Meghan Markle are părul drept, ceea ce înseamnă că âncă nu e însărcinată cu prinţul Harry
Meghan Markle nu arată ca şi când ar fi însărcinată cu prinţul Harry
Foto: Guliver splashnews

Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură că ca Meghan Markle să rămână însărcinată cu prinţul Harry. Specialiştii au descoperit că ea are părul extrem de creţ (seamănă cu mama ei care are origini africane) şi că de mai mulţi ani îşi îndreaptă părul folosind un tratament special semi-permanent.

Iată cum ne vom da seama dacă Meghan Markle (37 de ani) a rămas însărcinată cu prinţul Harry (33 de ani): când va rămâne gravidă nu va mai putea folosi un tratament pentru îndreptarea părului cum face acum. Aşa explică specialiştii. Ducesa de Sussex a fost surprinsă recent bând şampanie împreună cu soţul ei. Faptul că bea alcool şi avea părul drept este un indiciu că nu este însărcinată, cum apăruseră multe zvonuri în ultimul timp.

Meghan este rezultată dintr-un tată caucazian, Thomas Markle, şi o mamă afroamericană, Doria. În 2011, ea a declarat: "Mama mea e negresă şi tata olandez şi irlandez, aşa că părul meu e foarte creţ”. Foloseşte un tratament cu keratină sau brazilian pentru a-şi îndrepta părul. Un astfel de tratament costă între 100 şi 350 de lire sterline.

Experţii cred că Meghan Markle va dezvlui că va dezvălui mult mai târziu decât Kate Middleton când va rămâne însărcinată cu prinţul Harry.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1