Cum a pus punct Kate Middleton zvonurilor că ea şi Meghan Markle nu se suportă. A făcut-o cu multă graţie

Ultima actualizare:

    Kate Mddleton şi Meghan Markle ar fi firi foarte diferite, care nu se înţeleg de nicio culoarefoto: Getty
Kate Mddleton şi Meghan Markle ar fi firi foarte diferite, care nu se înţeleg de nicio culoarefoto: Getty

De când s-a aflat că Prinţul Harry şi Meghan Markle formează un cuplu, fosta actriţă a fost comparată cu cumnata ei, Kate Middleton. Cel mai recent, s-a speculat în presa din Marea Britanie că decizia ducilor de Sussex de a se muta de la Palatul Kensington, unde stau cu ducii de Cambridge, ţine de neînţelegerile dintre cele două femei.

Cele mai recente înformaţii din partea experţilor regali din presa britanică spun că Meghan Markle şi Kate Middleton nu se înţeleg, deşi nu există o ceartă. "Nu e vreau scandal, dar Kate şi Meghan nu sunt deloc apropiate", a notat Richard Palmer. "Nu o să placă multora, dar Meghan e văzută ca fiind dificilă de unii membrii ai familiei regale şi de echipa lor", a mai spus jurnalistul Daily Express. 

Pe de altă parte, Rebecca English a declarat că "cele două sunt firi foarte diferite, deşi toată lumea insistă cu nu s-au certat". Palatul Kensington nu a vrut să dea niciun comunicat oficial pe această temă, notează huffingtonpost.com. Dar se pare că cea care a decis să închidă gura răutăcioşilor a fost chiar Kate. 

În timpul unei plimbări în Leicester, ducesa a stat de vorbă cu fani şi, întrebată de sarcina lui Meghan, a răspuns cu zâmbetul pe buze că e foarte entuziasmată. 

"Da, clar, sunt foarte fericită pentru Meghan şi bebeluş. E cu adevărat special, iar George şi Charlotte, şi evident şi Louis abia aşteaptă să aibă un verişor, e cu o adevărată sursă de bucurie", a spus Kate, dând peste nas, cu graţie, celor care cred că ea şi Meghan nu se suportă. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta în Conacul Frogmore, renovat cu bani publici

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta din Palatul Kensington în conacul Frogmore. Unii spun că din cauza lui Kate și William, iar alții spun că își doresc mai multă intimitate și mai mult spațiu pentru familia lor care se va mări în primăvara lui 2019.

Conacul Frogmore are zece dormitoare şi o cameră specială pentru noi-născuţi, perfectă pentru bebeluşul pe care Meghan îl va naşte. Aici a avut loc şi recepţia de nuntă dată de ducii de Sussex. Conacul le-a fost dăruit de Regina Elisabeta a II-a şi este acum renovat pe câteva milioane de lire din bani publici.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net