Ce a făcut-o pe Angela Merkel să facă fața asta? Imagini amuzante cu cancelarul Germaniei

angela-merkel.jpg

Angela Merkel în timpul unei vizite la o universitate
Angela Merkel a vizitat o universitate din Germania
Foto: EPA-EFE

Angela Markel s-a întors la rădăcinile sale, în timpul unei vizite oficiale din vestul Germaniei. Puteți ghici ce a făcut acolo? Cancelarul Germaniei a vizitat „Junior University” din Wuppertal, luni (13 mai).

Acolo, Angela Merkel nu a putut rezista să nu ia parte la o serie de experimente inedită, alături de studenții care urmează cursurile la acea universitate. Angela Merkel s-a întors astfel la marea ei iubire, cancelarul Germaniei având un doctorat în Fizică. Înainte să se lanseze în cariera politică, Angela Merkle a fost om de știință. 

Angela Merkel a fost însoțită de premierul Armin Laschet

angela-merkel2.jpg

Angela Merkel, în vizită la Wuppertal
Angela Merkel a băut dintr-o eprubetă
Foto: EPA-EFE

 

Astfel, Merkel a ajuns să apară într-o serie de imagini amuzante, diferite de imaginea serioasă a unui om politic de calibrul ei. Cancelarul german a vorbit deschis cu studenții de la „Junior University” și s-a distrat împreună cu ei în timpul experimentelor. În timpul vizitei care a durat o oră, Angela Merkle a testat „Efectul Bernoulli” cu o minge de tenis și un uscător de păr. Cancelarul germaniei și premierul NRW (Renania de Nord-Westfalia) Armin Laschet s-au priceput la experimente, pe suprinderea Angelei Merkel, potrivit thelocal.de. În laborator, studenții i-au pregătit cancelarului un cocktail de gheață, pe care Merkel l-a băut dintr-o eprubetă. 

angela-merkel-universitate-germania.jpg

Angela Merkle a vizitat o universitate din Germania
Cancelarul german a făcut experimente alături de studenții de la „Junior University”
Foto: EPA-EFE

Citește și

Angela Merkel, așa cum nu am mai văzut-o. A băut bere cot la cot cu alegătorii

Merkel, declarație-șoc: ”Nu ne mai putem baza pe SUA să impună ordinea în lume”

Loading...

Citește și