Ce au preferat să facă William şi Kate în ziua în care Meghan şi Harry au prezentat lumii bebeluşul regal

kate middleton-printul-william

kate middleton si printul william
Kate Middleton şi prinţul William au fost marii absenţi de la prima apriţie a bebeluşului regal, Archie Harrison
Foto:GettyImages

Miercuri, 8 mai, a fost o zi importantă pentru Meghan Markle şi prinţul Harry, care l-au prezentat lumii pe bebeluşul lor şi au dezvăluit ce nume va purta cel de-al optulea nepot al reginei Elisabeta a II-a. Micuţul, pe numele său, Archie Harrison, a fost primit cu un zâmbet larg de bunica sa, aşa cum reiese din fotografia încărcată pe pagina personală de Instagram a ducilor de Sussex. În timp ce membrii Casei Regale făceau cunoştinţă cu cel mai nou membru, ducii de Cambridge au vizitat regiunea de nord a regiunii Wales.

Ducele şi ducesa de Cambridge nu au făcut cunoştinţă în mod oficial cu cel mai nou membru al Casei Regale întrucât au fost nevoiţi să îndeplinească o parte din datorii. Ei au vizitat regiunea de nord a Wales-ului, s-au întâlnit cu vechi prieteni din această zonă unde au locuit şi ei pentru o perioadă scurtă de timp şi au strâns peturi alături de un grup de cercetaşi.

kate-middleton-north-wales

kate middleton strange gunoaie pe plaja
Kate Middleton a participat la strângerea gunoaielor de pe plajă, alături de mai mulţi copii
Foto:Profimedia

Înainte de a participa la strângerea de gunoaie care a avut loc pe plajă, prinţul Harry şi soşia sa, Kate Middleton s-au întâlnit cu foştii coelgi ai ducelui de Cambridge. Ducele a lucrat o perioada ca pilot al unui elicopter utilizat în misiunile de salvare, iar vizita în North Wales i-a oferit ocazia de a se aşeza încă o dată în locul pilotului, în timp ce Kate a schimbat câteva zâmbete binevoitoare cu cei prezenţi.

kate-middleton-printul-william

kate middleton si printul william
Ducii de Cambridge se aflau în North Wales în timp ce ducii de Sussex îl prezentau lumii pe micuţul Archie Harrison
Foto:Profimedia

Richard Taylor, cel care a lucrat alături de William, a declarat că se simte foarte onorat de vizita prinţului şi că este un privilegiu să aibă ocazia de a petrece puţin timp cu un fost coleg. Ne-am apropiat foarte mult de el. “El şi Kate sunt un cuplu foarte drăguţ şi ne bucurăm nespus să îi reîntâlnim. Cred că am fi petrecut ore întregi de vorbă dacă William ar fi avut timpul necesar, a declarat Richard, vizibil emoţionat”, potrivit bbc.com.

După revederea cu foştii colegi, ducele şi ducesa de Cambridge au participat la strângerea de deşeuri alături de mai mulţi copii din clasele primare. Înarmaţi cum se cuvine, cei doi soţi şi-au adus contribuţia cum au putut mai bine şi nu au dat înapoi. Kate Middleton s-a bucurat de atenţia celor mici şi a fost impresionată de dorinţa lor de a aduce o schimbare pozitivă pentru mediul înconjurător, relatează bbc.com.

Meghan Markle şi prinţul Harry au anunţat numele bebeluşului

Bebeluşul ducilor de Sussex, al cărui nume este Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al şaptelea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Ducesa de Sussex a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții de luni și a născut un băiețel dolofan de 3,2 kilograme la ora 5.26. Știrea a fost făcută publică de Palatul Buckingham. Alături de ea au fost mama ei Doria Ragland și Prințul Harry (34 de ani). ”Sunt foarte fericit să anunț că Meghan și cu mine am devenit părinții unui băiețel extrem de sănătos. Sunt foarte mândru de soția mea”, a declarat Prințul. 

archie-harrison

meghan markle  il prezinta pe archie harrison familiei regale
Miercuri, 8 mai, a fost o zi emoţionantă pentru toţi membrii Casei Regale
Foto:Instagram

Kate Middleton doreşte să devină mamă pentru a patra oară?

Kate ar fi dat un posibil indiciu că vrea să mai aibă un copil când a mers în februarie, în Irlanda de Nord. Atunci, când se juca cu un bebeluș de cinci luni, i-a spus tatăl lui că ”micuțul e adorabil. Mă face să mai vreau unul”. 

kate-middleton-printul-william-copii.jpg

copii ducii de Cambridge
Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louis
Foto:AFP

 

Citeşte şi:

Meghan Markle şi prinţul Harry au anunţat ce nume va purta copilul! Ce decizie neobişnuită au luat părinţii

Kate Middleton își dorește al patrulea copil. Sarcina lui Meghan Markle a convins-o să rămână iar gravidă

Loading...

Citește și