Kate Middleton își dorește al patrulea copil. Sarcina lui Meghan Markle a convins-o să rămână iar gravidă

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și Meghan MarkleFoto: Getty
Kate Middleton și Meghan MarkleFoto: Getty

Meghan Markle este în centrul atenției acum că mai are puțin și naște, iar venirea pe lume a "bebelușului Sussex”, cum a fost cel mic poreclit,i-a cam dat de gândit lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge, care adoră copiii, ar dori să facă un al patrulea bebeluș.

De la început s-a știut că Ducesa de Cambridge își dorea să aibă trei copii, ca mama ei, Carol. Un al patrulea ar fi o surpriză pentru oricine, însă Kate ar fi dispusă să facă acest pas. ”Adoră copiii, e pregătită să rămână iar gravidă, deși a avut sarcini grele în trecut”, a declarat o sursă pentru dailymail.co.uk. 

Mai mult, presa britanică notează că așa Kate ar călca pe urmele Reginei Elisabeta a II-a, care a adus pe lume al patrulea ei copil la 37 de ani, aceaști vârstă pe care o are ducesa acum. 

Kate ar fi dat un posibil indiciu că vrea să mai aibă un copil când a mers în februarie, în Irlanda de Nord. Atunci, când se juca cu un bebeluș de cinci luni, i-a spus tatăl lui că ”micuțul e adorabil. Mă face să mai vreau unul”. 

Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louis
Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louis

Nu se știe însă dacă William are aceleași planuri ca soția sa, dar apropiații susțin că iubește copiii la fel de mult. 

WIlliam și Kate au deja trei copii: George, de cinci ani, Charlotte, de trei ani și Louis, care a împlinit un an în aprilie. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net