Care e motivul pentru care Kate Middleton nu mai poartă verighetă

gettyimages-905980622.jpg

kate middleton
Kate Middleton nu mai poate purta inelul de logodnă primit de la William și purtat cândva de Prințesa Diana
Foto: Getty

Kate Middleton a fost mereu un model de eleganță și stil în timpul aparițiilor publice și niciodată nu s-a abătut vădit de la regulile de etichetă vestimentară. Totuși, la unul dintre evenimentele caritabile la care a participat, a fost văzută fără verighetă.

Ducesa de Cambridge a mers la Spitalul Great Ormund Street din Londra pentru a vizita copiii inernați aici și pentru a le face surprize, dar în imaginile surprinse la eveniment, s-a putut observa un detaliu nemaiîntâlnit la Kate. Ea s-a afișat în public fără celebrul inel de logodnă de safir, extrem de scump, simbol al uniunii maritale cu Prințul William, inel care a aparținut câdnva Prințesei Diana.

000_wx4qc.jpg

kate middleton
În timpul unui eveniment public, Kate Middleton a fost surprinsă fără verighetă
Foto: AFP

Daily Star menționează că lipsa inelului din aur de 18 karate, ornat cu o piatră de safir de 12 karate se datorează faptului că este însărcinată. În timpul sarcinii, femeilor li se umflă mâinile, în special încheieturile, astfel că medicii le recmandă să nu mai poarte brățări sau inele care să obstrucționeze circulația sângelui.

000_wx4q9.jpg

kate middleton
Din cauza sarcinii, mâinile și în special încheieturile se umflă și nu e recomandat să mai poarte inele și brățări
Foto: AFP

Astfel de simptome și sfaturi se regăsesc și pe forumurile pentru mămici, unde multe dintre povestesc aceste schimbări și discomfortul provocat de verighete sau brățări în timpul sarcinii.

h_02452042.jpg

kate middleton
Inelul de logodnă al lui Kate a fost purtat de Prințesa Diana
Foto: EPA
loading...
Loading...

Citește și