Avionul în care se afla Melania Trump s-a întors de urgență la sol! Ce s-a întâmplat cu aparatul de zbor

Ultima actualizare:

    Melania TrumpFoto: EPA
Melania TrumpFoto: EPA

Avionul în care se afla miercuri, 17 octombrie, Prima Doamnă a Statelor Unite, care călătorea către Philadelphia, a aterizat la doar câteva minute de la decolare, cauza principală fiind descoperirea unor defecțiuni tehnice. Aparatul de zbor a revenit rapid la sol după ce a fost semnalat fum în cabină.

Miercuri, avionul cu care Melania Trump călătorea către Philadelphia a fost nevoit să aterizeze la doar 10 minute de la decolarea din baza Andrews, în apropiere de Washington, din cauza unor defecțiuni tehnice care au produs fum în interiorul aparatului de zbor, conform presei internaționale, potrivit informațiilor oferite de Mediafax.

[[{"fid":"3329858","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Prima Doamnă, alături de ceilalți pasageri, au coborât din avion pentru a nu se intoxica cu fum","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Twitter"},"type":"media","attributes":{"title":"Prima Doamnă, alături de ceilalți pasageri, au coborât din avion pentru a nu se intoxica cu fum","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Avionul în care se afla Melania Trump a întâmpinat defecțiuni tehnice

Echipajul de cabină le-a împărțit pasagerilor prosoape umede, iar aceștia au fost rugați să-și acopere faţa cu ele pentru a nu inhala fum. Avionul a revenit ulteior la baza Andrews, locul de unde trebuia să decoleze pentru a ajunge în Philadelphia.

Momentan nu au fost oferite informații referitoare la natura defecţiunii tehnice şi nu se ştie nici dacă Prima Doamnă a SUA îşi va continua călătoria sau dacă va rămâne la Washington. Melania Trump urma să participe în Philadelphia la o campanie numită „Be Best”, axată pe combaterea abuzului de opioide şi a hărţuirii pe internet, ce viza în mod special copiii expuși la asemenea tratamente.

Melania, umilită de Donald Trump

Întâmplarea cu avionul care a întâmpinat dificultăți tehnice nu a fost singura situație neplăcută prin care Prima Doamnă SUA a trecut, însă. Recent, soțul ei, Donald Trump, a lăsat-o în ploaie în timp ce cuplul se îndrepta către elicopterul prezidențial. Președintele SUA s-a adăpostit sub unica umbrelă pe care cei doi o aveau la momentul respectiv, pentru a le oferi câteva declarații jurnaliștilor, lăsând-o pe Melania fără protecție împotriva ploii. Președintele SUA ar putea lua exemplul ducilor de Sussex, Meghan Markle făcând un gest romantic, ținându-i umbrela lui Harry în timpul unui discurs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net