Avertisment OMS. „Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”

Ultima actualizare:

    OMS avertizează asupra coronavirusului
OMS avertizează asupra coronavirusului

O serie de state au început să relaxeze interdicțiile impuse, iar alte țări spear că vor putea să reînceapă viața de dinainte. Însă Organizația Mondială a Sănătății vine cu cel mai serios avertisment de până acum. „Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”, a transmis într-o conferință de presă directorul general al instituției.

Specialiștii spun că dacă nu avem grijă să respectăm distanțarea socială, am putea ajunge să avem un număt tot mai mare de victime.

Avertisment OMS. „Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”

Semnalul de alarmă vine în contextul în care tot mai multe țări au pus în aplicare planuri de ieșire din izolare, transmite Digi 24. 

"Ce e mai rău abia urmează. Haideți să prevenim o tragedie!

Ne confruntăm cu un virus pe care mulți încă nu-l înțeleg. Multe țări foarte dezvoltate au tras concluzii greșite pentru că n-au știut despre ce e vorba și au intrat în încurcătură.

Noi am avertizat chiar și statele dezvoltate, le-am spus că acest virus le va lua prin surprindere. Și așa a fost!", a transmis Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful OMS.

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus, pe planetă, a depășit 1,4 milioane, iar cel al deceselor a trecut de 170.000. Statele Unite ale Americii cu cele mai multe contaminări, peste 787.000 și peste 42.000 de morți, iar Europa este în stare critică. Italia, Spania, Germania, Franța și marea Britanie au la un loc 810.800 de imbolnăviri cu Covid-19 și aproape 130.000 de decese

Citește și: 

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. Alte patru decese, inclusiv al unui brancardier din judeţul Mureş. Bilanţul a ajuns la 482

La mulți ani, Majestate! Regina Angliei împlinește 94 de ani. 20 de lucruri mai puțin știute despre ea

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net