Cu cine s-a distrat Meghan Markle la New York

Meghan Markle

Meghan Markle s+a ascuns sub o şapcă pentru a nu fi recunoscută
Meghan Markle a sosit la New York în cel mai mare secret
Foto: Profimedia

Fosta actriţă Meghan Markle, de 37 de ani, a făcut o petrecere în stil mare la New York pentru bebeluşul pe care urmează să-l nască în aprilie. Ea a invitat prieteni apropiaţi pentru baby shower (n.r. în traducere, duşul bebeluşului), după cum se cheamă în SUA un astfel de chef.

Petrecerea soţiei prinţului Harry, Meghan Markle, de la New York, a avut loc în cea mai scumpă cameră de hotel, de 75.000 de dolari. La cheful de pomină au fost prezente prietenele apropiate ale ducesei de Sussex, Amal Clooney (41 de ani), soţia actorului George Clooney, și tensimena Serena Williams (37 de ani). Amal Clooney a venit îmbrăcată elegant, într-o costumaţie roşie,  cu multe bagaje și cu stilista personală la dușul bebelușului lui Meghan Markle. Serena a venit singură, îmbrăcată în blugi negri şi un mantou lung asortat cu ornamente roz.

Petrecerea a costat peste 300.000 de dolari și organizatoarea acesteia a fost chiar doamna Clooney. Au mai fost prezente la cheful organizat pentru bebeluşul regal actriţa din serialul “Costume”, Abigail Spencer, şi stilista Jessica Mulroney.

Meghan a sosit la New York, vineri, 15 februarie, în cel mai mare secret. În timpul şederii la New York, ducesa de Sussex a mai fost la o cină la restaurantul mărcii Ralph Lauren, The Polo Bar, situat în centrul Manhattan-ului. Fosta actriţă a sosit aici la braţul lui Markus Anderson, care a făcut posibilă întâlnirea ei cu prinţul Harry. Acesta este directorul clubului privat Soho House, din Londra, în care cei doi tineri s-au întâlnit în mai 2016. La petrecerea foarte mediatizată dată pentru bebeluşul lui Megahn Markle au fost prezente cele mai apropiate prietene ale ei, Amal Clooney, Serena Williams, Abigail Spencer, şi Jessica Mulroney.

Loading...