Angela Merkel este bolnavă? Cancelarul a tremurat necontrolat, la întâlnirea cu președintele Ucrainei

angela-merkel.jpg

Angela Merkel și Volodimir Zelensky
Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a observat că Angelei Merkel îi este rău, dar nu a spus nimic
Foto: Getty

Angela Merkel (64 de ani) a fost văzută tremurând necontrolat, marți (18 iunie), la întâlnirea cu președintele Ucrainei la Berlin. Reacția cancelarului Germaniei ridică semne de îngrijorare privind starea ei de sănătate.

Atunci când garda i-a prezentat onorul președintelui Ucrainei la Berlin, Angela Merkel a avut o reacție cel puțin ciudată. În timp ce se intonau imnurile celor două țări, aceasta a început să tremure necontrolat. Cancelarul german părea că abia se mai ține pe picioare. Cu toate acestea, Angela Merkel a rămas pe loc, însă toată lumea a observat că i s-a făcut rău, inclusiv președintele Volodimir Zelensky.

Cancelarul Germaniei a tremurat violent mai bine de un minut, apoi a reușit să își revină. A mers pe covorul roșu, cu președintele ucrainean, pentru a da onorul gărzii, relatează observator.tv

angela-merkel-2.jpg

Angela Merkel și Volodimir Zelensky
Este cea de-a doua criză de acest gen a Angelei Merkel, în doar câteva zile
Foto: Getty

Explicația oferită de Angela Merkel

 

După întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, Angela Merkel a făcut o conferință de presă, unde a fost întrebată despre incident. Cu toate acestea, ea a declarat că era doar deshidratată și că totul a revenit la normal după ce a băut apă.

„De atunci am băut cel puțin 3 pahare de apă, e evident că avaem nevoie, iar acum sunt foarte bine”, a răspuns sec Angela Merkel.

Acest incident a stârnit îngrijorare în Germania, privind sănătatea cancelarului. Merkel ar fi avut o reacție similară și zilele trecute, în Mexic, unde era tot foarte cald afară. 

 

Citește și

Ce a făcut-o pe Angela Merkel să facă fața asta? Imagini amuzante cu cancelarul Germaniei

Angela Merkel a fost confundată cu Brigitte Macron de către o bătrânică! Reacţia cancelarului german

 

Loading...

Citește și