Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea Prințul Philip: ”A făcut tot posibilul”

meghan-markle-philip-inmormantare.jpg

Meghan Markle nu are voie să zboare pentru a merge la înmormântarea Prințului Philip
foto: AFP
Citeste tot despre: 

Meghan Markle nu va participa la îmnormântarea Prințului Philip, care va avea loc pe 17 aprilie, deși soțul ei, Prințul Harry, va fi prezent la eveniment. Fosta actriță, care este gravidă în ultimul trimestru, nu a primit acordul medicilor să zboare, deși a făcut tot posibilul pentru a putea veni la ceremonie.

Meghan Markle ar fi făcut toate eforturile posibile pentru a convinge medicii să îi dea voie să zboare din Los Angeles în Marea Britanie, pentru a fi prezentă la înmormântarea Prințului Philip. Doctorii au decis însă că ducesa de Sussex, care va naște în vară, nu are voie să călătorească, așa că ea nu îl va însoți pe Harry la ceremonie, notează mirror.co.uk. 

Prințul Philip, înmormântat fără fast

La funeralii vor participa doar 30 de oameni, așa cum cer restricțiile impuse de Covid,iar cei prezenți vor trebui să poarte mască. Asta înseamnă că nici premierul Boris Johnson nu va merge, dar nici alți lideri mondiali, așa cum s-ar fi întâmplat în mod normal. Nu se știe însă exact ce membri ai familiei reglae vor veni la inmormântarea de la Capela Sfântul Gheorghe din Windsor, de pe 17 aprilie. Se preconizează doar că membri ai armatei se vor ocupa de securizarea traseului. 

Conform aranjamentelor inițiale, mii de oameni ar fi trebuit să participe la funeraliile Prințului Philip, în Londra și Windsor, iar sute de forțe armate s-ar fi defășurat între cele două locații. Dar, în condițiile pandemiei, Regina Elisabeta a fost nevoită să regândească planurile: sicriul va fi depus direct la Castelul Windsor, fără o procesiune prin Londra și Windsor. Philip, ca restul regilor, reginelor, prinților și prințeselor Regatului Unit, va fi îngropat în Capela Sfântul Gheorghe din Windsor. Ceremonia va fi transmisă la televizor.

Loading...