FOTO Cum arată interiorul vilei pe care Gabriel Oprea o vinde cu 1,8 milioane de euro!

gabriel-oprea-vila-site.jpg

Acesta este palatul fostului vicepremier

Pe site-urile de imobiliare a apărut un anunţ bombă: o vilă mare şi cochetă din cartierul Cotroceni este de vânzare pentru suma de 1.799.999 euro. Adresa de vizitare a imobilului scos la vânzare corespunde adresei de domiciliu a lui Gabriel Oprea (58 de ani), fost vicepremier.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu mai apare în public. Ultima oară a fost văzut la Comitetul Executiv al PSD de marţi când Viorica Dăncilă e explicat că a fost prezent ca reprezentant de drept al sindicatului Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor. Gabriel Oprea era vicepremier când s-a întâmplat accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină, iar Oprea şi-a dat demisia din funcţie. După aceea, s-a retras.

3.jpg

Casa este ticsită cu obiecte

Anunţul de vânzare a vilei lui Gabriel Oprea a fost postat pe câteva site-uri imobiliare şi descoperit de Rise Project. Începe cu “Vilă superbă în Cotroceni” şi include preţul de 1.799.999 euro. Imobilul se află în cartierul bucureştean Cotroceni. Gabriel Oprea a cumpărat vila pe 24 aprilie 2006,  de la antrenorul de fotbal Ioan Andone, cu 450.000 de euro, dar a fost extinsă ulterior.  Proprietatea are un teren de 468 mp şi o suprafaţă utilă de 642 mp, dispusă în S+P+1E+M+Pod. Imobilul dispune de 12 camere şi 8 băi, dintre care două livinguri de 87 şi 45 mp, o sală de sport, saună, două birouri, cinci dormitoare şi o cramă la demisol, conform anunţurilor. Jurnaliştii l-au sunat pe Gabriel Oprea pentru a afla motivul pentru care îşi vinde vila, dar acesta nu a răspuns la telefon.

4.jpg

Biroul fostului ministru este plin de blazoane și machete militare

Vila scoasă la vânzare este într-o zonă cochetă a Capitalei, iar fotografiile din interiorul imobilului arată că este bine întreţinută, are mobilă clasică, de calitate, iar obiectele de decor sunt valoroase.

5.jpg

Așa arată dormitorul: un pat de mijoc și multe tablouri pe pereți

Sufrageria este deja faimoasă, după ce în presă au apărut fotografii şi informaţii legate de o cină privată care a avut loc aici pe 6 decembrie 2009, în ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi la care au participat mai multe personalităţi de marcă de pe scena politică, dar şi din cadrul „serviciilor”. 

7.jpg

Una dintre cele opt băi, dotată cu tot ce este necesar

Casa e ticsită cu obiecte expuse unele lângă altele: bibelouri, machete, icoane, tablouri, ceasuri, pendule, plasme, statuete, vaze. Şi bibliotecile sunt pline: cărţi, machete de tunuri şi tancuri, statuete, ceasuri vechi de birou. Toată casa este plină cu mobilă din lemn masiv, iar fotoliile comode sunt din piele. În living, lângă masa unde se serveşte prânzul, se află un bar plin cu sticle cu băutură fină. Se pare că familia Oprea nu agreează covoarele, cu excepţia unor mochete mici din lână, în dormitoare. Parchetul este perfect lustruit, ca şi faianţa şi obiectele sanitare din baie.

Patru ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină

8.jpg

Polițistul Bogdan Gigină a murit pe 20 octombrie 2015, în timp ce făcea parte din escorta vicepremierului Oprea

Pe 20 octombrie, s-au împlinit patru ani de la moartea lui Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani), poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei care a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul drumului, pe strada Ştirbei Vodă din Bucureşti. Făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Inițial, procurorii au spus că vina pentru acest accident o poartă fostul vicepremier Gabriel Oprea şi administratorul firmei care a săpat groapa şi nu a semnalizat-o bine. Averile lor au fost puse sub sechestru. Cum părinţii lui Bogdan Gigină cer daune de milioane de euro, procurorii au pus sechestru şi pe bunurile pe care Gabriel Oprea le-a donat copiilor.  Cu ocazia alegerilor din mai 2019, fost ministru de interne, Gabriel Oprea a susținut că, în acest caz, a primit de la instanţă o hotărâre definitivă şi irevocabilă conform căreia este nevinovat, a informat agerpres.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • viorica dancila se imbratiseaza cu gabriela firea

    S-au inflamat puternic spiritele în rândul social-democraţilor după ce s-a aflat că Viorica Dăncilă a găsit o posibilitate prin care l-a readus în partid pe fostul ministrul de interne, Gabriel Oprea, şi i-a şi dat drept de vot în Comitetul Executiv al PSD. Cea mai vocală este Gabriela Firea, primarul Capitalei, care a lansat un atac dur la adresa candidatului social-democraţilor la alegerile prezidenţiale 2019.

  • gabriel oprea comitet executiv psd

    Liderii PSD mai au un motiv de supărare pe lângă rezultatul catastrofal obţinut la alegerile prezidenţiale. Fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, s-a întors în PSD. Viorica Dăncilă a anunțat că fostul lider UNPR este acum vicepreședinte în Comitetul Executiv al PSD, unde are și drept de vot. Fostul ministru de interne a obţinut această funcție ca lider sindical, în urma semnării unui protocol de colaborare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1