Polițistul Gigină ar fi împlinit 31 de ani. Ce spune mama îndoliată și ce se întâmplă cu văduva lui

nunta-bogdan-gigina-politist-raluca-gigina.jpg

nunta, bogdan gigina, raluca gigina
Bogdan se căsătorise cu Raluca cu un an înainte să moară

Moartea l-a răpit mult prea devreme de lângă cei dragi! Polițistul Bogdan Gigină avea doar 28 de ani când a ajuns cu motocicleta într-o groapă uriașă. Pe 1 septembrie, ar fi fost ziua lui, iar familia l-a omagiat la cimitir.

”Ai fi împlinit 31 de ani. Azi ți-am urat odihnă veșnică, nu la mulți ani, iubitul nostru copil! Prietena ta bună, Alina, a venit cu prințesa ei de doar două luni, a vrut s-o cunoști, e un înger care seamănă leit cu ea. Au fost și verii tăi, Andrei și Roxana, și nașa ta. Am promis că azi n-o să plângem și nici n-o să îmbrăcăm haine cerinte, azi îți trimitem lumină și multă iubire. Te iubim suflet curat!”, a postat Carmen Gigină, mama agentului de la Brigada Rutieră, pe pagina ei de socializare.

Văduva lui Bogdan Gigină a rupt legătura cu socrii

Nu a pomenit, în schimb, nimic despre nora sa, Raluca, care a rămas văduvă după un an de la căsătorie.

Surse apropiate tinerei spun că aceasta s-a certat anul trecut cu socrii săi și că nu mai ține legătura cu ei. Ba chiar, pomenile le fac separat, iar toate bunurile pe care le-a avut în comun cu fiul lor au fost împărțite.

Raluca și Bogdan făcuseră un credit de 62.000 de euro pentru a-și cumpăra un apartament în Chiajna, Ilfov.

Dacă la trei luni după moartea fulgerătoare a soțului ei, femeia a acceptat să se angajeze ca polițist la Brigada Rutieră, aceasta a renunțat între timp la uniformă.

”Încearcă să-şi revină. După un eveniment atât de tragic, la vârsta fragedă pe care a avut-o, să rămâi văduvă, nu e simplu. Are această traumă, această durere în suflet, de la moartea soţului ei”, a declarat avocata tinerei la sfârșitul anului trecut.  

carmen-gigina-mama-bogdan-gigina-inmormantare.jpg

carmen gigina, inmormantare, fiu, bogdan gigina
Carmen Gigină nu-și mai revine după ce și-a condus la groapă unicul fiu
Poliţistul Bogdan Gigină avea 28 de ani în momentul în care un tragic accident de circulaţie i-a curmat viaţa. În seara de 21 octombrie 2015, Bogdan deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, vicepremier şi ministru de Interne la acea vreme.

Pe o ploaie torenţială, agentul gonea pe motocicletă, cu 84 km/h, potrivit anchetatorilor, care susţin că viteza era stabilită „în mod implicit de către ministrul de interne prin comunicarea destinaţiei şi a momentului precis la care acesta trebuia să ajungă la destinaţie”.

O groapă nesemnalizată, de pe strada Știrbei Vodă, din Capitală,  a făcut ca Gigină să piară.

După mai bine de doi ani de la tragedie, DNA a finalizat pe 1 mai 2018 ancheta în dosarul morții polițistului.

Fostul demnitar este urmarit penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, dar se consideră nevinovat.

„Adevărul este că sunt nevinovat, eram în timpul serviciului. Din păcate, poliţistul a căzut în cele trei gropi care nu erau semnalizate corect, nu erau semaforizate”, a spus Oprea.

Gabriel Oprea este acum membru în sindicatul polițiștilor

Acesta face parte, mai nou, din  Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Sistemul de Pașapoarte, Regim Permise.

”Domnul Gabriel Oprea s-a întâlnit la data de 15 iulie 2018 cu mai mulți lideri de sindicate din poliție și a fost acceptat ca membru. Domnul Oprea a făcut foarte multe lucruri bune pentru Poliția Română, așa cum au făcut și alți miniștri, precum Ursu sau Blaga”, a declarat, duminică, 2 septembrie, Christian Ciocan, directorul de comunicare al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România.

Iar reacțiile oameniilor nu au întârziat să apară. ”Un gunoi”, ”un monstru”, ”fără cuvinte”, au postat internauții pe Facebook. Mama sa, Carmen Gigină, și-a scris și ea năduful: ”nu pot să cred că voi cei care ați fost la un pas de moarte, voi cei care știți cine a fost Oprea sunteți resemnați și acceptați să fie unul dintre voi. Nu cred că Bogdan a plătit cu viața pentru ca voi sa fiți în continuare batjocoriți”.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1