Căţeii vedetelor cu ţoale de mii de euro!

CLIIMA20091113_0212_1.jpg

Bichonul Silviei are pulover în culorile Stelei
Citeste tot despre: 

Dacă tot a venit frigul, vedetele posesoare de patrupede au început să le scoată acestora de la naftalină garderoba de fiţe.

Câinii din show-biz se întrec care mai de care în hăinuţe de lux, aceştia fiind răsfăţaţi din plin de stăpânii lor, care cheltuiesc mii de euro pentru a-i îmbrăca după ultima modă.

De la hanorace cu glugă, pulovere şi rochiţe, până la costume de fitness, nimic nu le lipseşte acestora.

Citeşte despre ce mai e la modă (pentru cine îşi permite):
Hăinuţe de fiţe pentru căţeluşi

Ultima fiţă: gândacii de companie!

Manichiură de aur, ultima fiţă în domeniu
Fiţe de miliardari Forbes: iguană în casă şi Simona Sensual pe capotă

Fiţă printre vedete: pietrele Swarovsky de mii de euro

Accesoriile foarte răspândite printre căţeluşii vedetelor sunt zgarda cu cristale Swarovski, dar şi pălăriuţele care-i apără de ploaie şi botoşeii pe care-i poartă pentru a nu se murdări când sunt duşi la plimbare.

Bichonul Silviei are pulover în culorile Stelei

Oxy, căţeluşul Silviei Lăuneanu, este stelist. Vedeta i-a cumpărat un pulover în culorile echipei ei favorite, cu care-l îmbracă atunci când se uită împreună la meciuri.

Denisa i-a cumpărat costum de Moş Crăciun

Jumătatea brunetă a trupei Bambi a primit de la prieteni un bichon pe care l-a botezat Bubu. Denisa i-a cumpărat patrupedului un costum de Moş Crăciun.

Jasmine, colecţie pentru câini cu cristale Swarovski

Dansatoarea din buric Jasmine e îndrăgostită de căţeluşa ei Fifi, un bichon maltez de toată frumuseţea. Are o întreagă garderobă: bluziţe, fustiţe, rochiţe, pelerine şi paltonaşe.

Meme i-a cusut singură hăinuţe căţeluşului

Mihaela Moise, asistenta lui Mădălin Ionescu la „Acces direct" (Antena 1), a adoptat în urmă cu ojumătate de an un câine abandonat: „Tatăl meu l-a găsit pe Richy pe stradă. Eu şi cu mama i-am făcut aceste hăinuţe pe care le poartă acum", a povestit Meme pentru Click!

Patrupedul lui Mitoşeru are costum de fitness

Tomiţă, pechinezul lui Mihai Mitoşeru, merge cu acesta aproape zilnic la sală, aşa că stăpânul i-a făcut costum de fitness pe măsura lui, pe care a dat 100 euro.

Giulia i-a luat paltonaş de iarnă

Giulia şi-a luat acum doi ani un superb Yorkshire, pe care l-a botezat Bubbles. Patrupedul are o groază de hăinuţe pentru anotimpul rece.

Flora Năstase îşi îmbracă bichonul în blănuri şi piele

Creatoarea de modă Flora Năstase, cunoscută ca specialistă în haine de blană, are un bichon de care e tare mândră. Chichi e foarte răsfăţat şi, cum vine vremea rece, stăpâna lui îl îmbracă în blănuri de mii de euro şi chiar în piele de şarpe.Loading...