Ultima fiţă printre vedete: pietrele Swarovsky de mii de euro

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu, Giulia Anghelescu, Alexandra Ungureanu. La prima vedere nici una nu are mare legătură cu cealaltă.

Zăvoranca este moderatoare tv, Giulia are o emisiune la radio, iar mai nou cântă cu Dj Project, şi o face bine, iar Alexandra Ungureanu este una dintre puţinele soliste care poate cânta live fără să se facă de râs.

Ce le uneşte pe cele trei? Toate şi-au cumpărat microfoane cu cristale Swarovsky, deoarece dă bine pe scenă. Cel al Giuliei, de exemplu, a costat nici mai mult nici mai puţin de 2.000 de euro. Cântăreaţa nu se dezlipeşte de "comoara sa", ba mai mult, refuză să cânte la concerte fără el.

"Un bun prieten mi l-a desenat, m-am îndrăgostit de microfon când l-am văzut şi am decis să mi-l achiziţionez", spune vedeta. Toate vor să iasă în evidenţă, mai ales prin originalitate.

Însă, de cele mai multe ori se întâmplă tocmai invers, pentru că, adesea, se copiază una pe cealaltă, rezultatul fiind unul de prost gust.

Alexandra: «Un prieten mi-a aplicat pietrele!»

Alexandra Ungureanu şi-a luat şi ea un microfon cu cristale Swarovsky de culoare mov. "L-am cumpărat acum câteva luni, iar de curând m-am hotărât să-l cosmetizez cu cristale Swarovski. Pietrele au fost aplicate de un prieten, iar preţul pe care l-am plătit a fost unul simbolic ". Oricum, valoarea acestuia ajunge lesne la 3.000 de euro.

image

Zăvoranca are microfon de 5.000 de euro, la OTV

Oana Zăvoranu este cu siguranţă cea mai scumpă vedetă a postului OTV. Pentru a-i face pe plac angajatei sale, Dan Diaconescu a dat ordin ca toate capriciile acesteia să fie împlinite şi să nu i se refuze nimic.

Astfel, moderatoarea emisiunii "Oana Zăvoranu Show" are scaun de 5.000 de euro, clipboard cu numele său pe spatele fiecărei foi, iar mai nou a cerut un microfon împodobit cu 2.000 de cristale Swarovsky, în valoare de 5.000 de euro. Deh, obrazul subţire cu mare cheltuială se ţine!

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net