A început și demolarea chioșcurilor de la staţia de metrou Basarab

untitled.png

statie de metrou
Continuă demolarea spațiilor comerciale de la metrou la stația Basarab
Sursă foto: Facebook Clotide Armand

Continuă demolarea spațiilor comericale de la metrou. Primele spații comerciale de la stația de metrou Basarab au fost desființate, a anunțat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, marți dimineață, pe Facebook.

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului a început la stația de metrou Ștefan cel Mare, pe 7 aprilie, după ce contractul de asociere în participațiune dintre Metrorex și firma Unităţii – Sindicatul Liber Metrou (USLM) a expirat din anul 2018, ocuparea domeniului public făcându-se fără drept, în prezent, potrivit Metrorex.

Pe de altă parte, reprezentanții sindicatului au susținut că toate magazinele de la metrou au fost construite conform legislaţiei in vigoare, cu aprobarea Metrorex, iar 80% dintre acestea sunt proprietatea sindicatelor din metrou.

spatii-comerciale-metrou.jpg

spatii metrou
Metroul bucureștean s-a transformat după Revoluție într-un adevărat bazar
Sursă foto: Arhivă Click!

Marți dimineață continuă lucrările de demolare a spațiilor comerciale de la metrou în stația Basarab. „Au fost date jos primele construcții ilegale de la stația de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare și la celelalte stații de metrou de pe raza Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe pagina personală de Facebook.

Primarul Sectorului 1 a mai transmis că acei comercianți care au avut aceste spații vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă.

Loading...