Scandal monstru la Școala Centrală din București! Un profesor a ținut orele online în chiloți

scoala-centrala.jpg

Școala Centrală București
Școala Centrală din București funcționează într-un vechi conac boieresc și este cunoscută pentru celebra sa grădina interioară, gândită și concepută de arhitectul Ion Mincu
Sursa foto: Wikipedia
Citeste tot despre: 

Un scandal de proporții s-a iscat la Școala Centrală din București, un liceu prestigios din centrul Capitalei, după ce un profesor a apărut în fața elevilor, la cursurile online, în lenjerie intimă. Părinții au fost de-a dreptul scandalizați și cer demiterea acestuia, mai ales că bărbatul nu se află la prima abatere. Se pare că bărbatul obișnuiește să jignească elevii, să le vorbească urât și să facă remarci misogine și sexiste la adresa fetelor.În urma celor petrecute, dascălul a intrat în concediu fără plată.

La Școala Centrală din Capitală, un profesor s-a afișat în fața elevilor, la un curs online, doar în lenjerie intimă. Scandalizați, părinții spun că omul nu ar fi la prima abatere. Nu de puține ori el a jignit elevii, le-a vorbit urât, vulgar, a făcut remarci misogine și sexiste la adresa elevelor. Părinții au depus plângere la  Ministerul Educației, Inspectorat și la școală.

Școala Centrală, în mijlocul unui scandal fără precedent: un profesor a venit în chiloți la ore 

Imaginile surprinse sunt din timpul unui curs desfășurat online. Părinții care au sesizat incidentul atrag atenția că dascălul mută la un moment dat camera de filmat, arătând că poartă doar lenjerie intimă. "Pentru mine a fost un șoc când am vazut filmulețul. Am crezut ca nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva, am zis că nu se poate și că nu e real", spune mama unui elev de clasa a XI-a, la Digi24.

Profesorul i-a spus unei eleve că „nu se poate abține”. La ce s-a referit dascălul 

Părinții susțin că dascălul obișnuiește să jignească elevii constant. Prin urmare, au depus plângeri împotriva cadrului didactic la Ministerul Educației, la Inspectorat și la școală. „Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii. De exemplu, unei fete care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține. Nu cred că pot să fiu de acord să preia alți copii și să continue cu acest comportament. Ideal ar fi ca proful să nu mai fie în învățământ pentru că este nociv", mai spune părintele. 

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a trimis corpul de control la Școala Centrală. Între timp, dascălul a intrat în concediu fără plată.

Școala Centrală din București este unul dintre cele mai bine cotate licee din Capitală și are o istorie cu care unitatea de învățământ se mândrește. Aici au învățat personalități precum Adrian Păunescu, Olga Tudorache, Violeta Andrei, Monica Ghiuță, Maia Morgenstern, Zoe Dumitrescu-Bușulenga

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1