Protestatarii care nu cred în coronavirus, din nou în Piața Victoriei. Viorel Cataramă a participat și el

viorel-catarama-protest.png

Viorel Cataramă a scandat și s-a îmbrățișat cu protestatarii
foto: Mediafax

Un nou protest a avut loc în Bucureşti sâmbătă, 16 mai. În Piața Victoriei s-au adunat iar persoane care cer dovezi că virusul COVID-19 există şi care reclamă încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii. Oamenii au scandat împotriva Guvernului. Printre acestea s-a aflat și Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă nu are coronavirus, deși și-a dorit să se infecteze și, spune el, să demonstreze că pericolul reprezentat de virus nu e atât de mare încât să justifice măsurile de izolare luate de autorități. După ce în urmă cu o săptămână Viorel Cataramă mergea în focarul de la Bărbuleși, unde s-a îmbrățișat cu localnicii în speranța că se va contamina, după ce primul test a ieșit negativ, sâmbătă 16 mai, omul de afaceri a mers și s-a îmbrățișat cu protestatanții din Piața Victoriei. De altfel, a și promis că iese în stradă.

Apelul pentru participare la protest s-a făcut pe reţelele sociale şi s-au strâns peste o sută de persoane în Piaţa Victoriei, anunță News.ro. Ca şi cu o seară înainte, manifestanţii nu au păstrat distanţa socială şi nu au avut măşti de protecţie. Oamenii au avut steaguri, mesaje inscripţionate pe tricouri şi bannere cu mesaje împotriva autorităţilor. De asemenea, protestatarii au scandat împotriva Guvernului. Î

Organizatorii vorbesc despre un ”Manifest” în 11 puncte, prin care cer, printre altele, dovezi ştiinţifice că virusul COVID există, dovezi cu privire la testele utilizate şi cu privire la decesele raportate de coronavirus. Între altele, protestatarii cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis, a Guvernului şi Parlamentului pentru modul în care au gestionat situaţia în ultimele luni, reclamând încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii.

Jandarmeria Bucureşti a făcut apel la responsabilitate

”Pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt interzise. Pentru sănătatea dumneavoastră şi protecţia celorlalţi cetăţeni, vă recomandăm să nu participaţi la astfel de evenimente. Sănătatea şi siguranţa dumneavoastră sunt prioritatea noastră! Jandarmeria Română, cu siguranţă, pentru fiecare”, a transmis Jandarmeria.

Citește și:

Cataramă se retestează mâine: „Dacă iese tot negativ, mă duc în stradă”

Protest în Bucureşti, în fața sediului guvernului, al românilor care nu cred în pandemie

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1