Cum se simte Viorel Cataramă după ce a mers în focarul de Covid-19: "Nu am de ce mă teme"

Ultima actualizare:

    Viorel Cataramă s-a îmbrățișat cu oamenii din Bărbulești special pentru a contacta coronavirusul
Viorel Cataramă s-a îmbrățișat cu oamenii din Bărbulești special pentru a contacta coronavirusul

După ce a mers la Bărbulești, într-un focar Covid-19, pentru a se infecta în mod intenționat, afaceristul Viorel Cataramă a început să experimenteze anumite simptome, însă nici nu ține legătura cu vreun medic și nici nu crede că poate păți ceva.

Într-o intervenție video la Antena 3, omul de afaceri a recunoscut că are simptome, dar nu se simte îngrijorat din cauza acestui lucru, ba chiar își dorește să fie cu adevărat infectat cu noul coronavirus. Șanse sunt mari, având în vedere că a mers la Bărbulești pentru a se îmbrățișa cu oamenii din focar. "Sunt anumite elemente care îmi atrag atenția, dar deocamdată cred că sunt în parametri normali și nu am de ce mă teme", a spus acesta.

Viorel Cataramă, controlat de polițisti

"E o infracțiune nouă acum, zădărnicirea combaterii bolilor. Dacă e să fac pușcărie pentru că am îmbrățișat un bolnav, atunci așa să fie. O scoatem din mormânt și pe Regina Maria și o băgăm și pe ea la pușcărie pentru că ea a făcut cu bolnavii de tifos ce am făcut și eu. Cred că s-a mers prea departe. Militarii, polițiștii și magistrații sunt patrioți, iar această chestiune cu dosare penale e mai mult teoretică.

Polițiștii de la Poliția Comunitară care au trecut astăzi au fost foarte politicoși, foarte civilizați. Am purtat o discuție telefonică, am comunicat datele cerute. Conform legilor din România, trebuie să intru în contact cu ei o dată sau de două ori pe zi pentru a le raporta situația în care mă aflu", a mai povestit Cataramă la Antena 3.

"Nu sunt în contact cu niciun medic"

Întrebat dacă ține legătura cu medicul de familie pentru a-i monitoriza starea de sănătate și posibila evoluție a simptomelor, afaceristul a spus că nu este în contact cu niciun medic.

"Ar trebui să vă doriți să-mi iasă experimentul pentru a vă demonstra că stăm degeaba în casă și că am prăbușit și falimentat România, că am suspendat drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor degeaba, când era o cale mai ușoară de urmat, căci ieșim din casă și dăm piept cu același coronavirus tot fără vaccin".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net