Primăria Capitalei a publicat lista celor care vor primi eco-vouchere

Ultima actualizare:

    Mașini electrice, hibride, non-disel pot fi cumpărate cu  eco-vouchere
Mașini electrice, hibride, non-disel pot fi cumpărate cu eco-vouchere

Primaria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere acceptați în cadrul ”Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”. Aici verifici dacă ești pe listă!

Primăria a publicat pe site-ul www.pmb.ro, la secțiunea “Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”, lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere.

Lista cuprinde, pentru fiecare persoană în parte, numărul poziției a celor 5.000 de proprietari acceptați în Program, codul primit la înregistrare, inițialele numelui și prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum și data și ora înregistrării, cu mențiunea că aceste informații sunt redactate fără diacritice.

Eco-voucherele vor ajunge la beneficiari din iunie

Beneficiarii eco-voucherelor vor intra în posesia acestora începând cu luna iunie. Sunt nominale și vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu, cu semnătura de primire pe Scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill).

În situația în care eco-voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat primăriei, urmând să fie dar personal, la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii din Bd-ul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

Eco-voucherele se dau și împuterniciților

În cazul în care eco-voucherul nu va putea fi ridicat de beneficiar, o altă persoană o va putea face pe baza unei împuterniciri în formă autentică și a CI/ BI în original, cu semnătura de primire.

Curierul va contacta telefonic beneficiarul și va încerca livrarea plicului, ce conține carnetul eco-voucher (1 carnet eco-voucher compus din 3 file în valoare de 3.000 lei fiecare filă), de minimum 3 ori în termen de 15 zile lucrătoare.

În cazul deteriorării sau pierderii eco-voucherului de către beneficiar, primăria este absolvită de orice răspundere.

4.193 de dosare, admise

În urma verificării îndeplinirii condițiilor de eligibilitate din Regulament a celor 6.000 de participanți înscriși, în Program au fost acceptați 5.000 de proprietari.

Grupul de lucru constituit în vederea implementării Programului a verificat dosarele  depuse, fiind admise 4.193 de dosare si respinse 49.

Cele 49 de dosare respinse cuprind atât proprietari acceptați în Program care și-au casat autovehiculul uzat înainte de data publicării  “Listei celor 5.000 de proprietari acceptați în Program”, respectiv data de 23.11.2018, cât și proprietari care și-au casat/ radiat autovehiculul sau și-au depus dosarul de acordare eco-voucher după data de 21.02.2019, data limită pentru casarea/radierea și depunerea documentelor la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii al Primăriei Municipiului București.

Toate aceste situații reprezintă condiții obligatorii de eligibilitate prevăzute în Regulamentul Programului, nerespectarea acestora ducând la excluderea din Program.

De astăzi, încep înscrierile unităților comerciale interesate să participe la acest program.

Ce îți poți cumpăra cu eco-vouchere

Programul Primariei Capitalei a fost aprobat de Consiliul General în ședinta din 26 iulie 2018 și vine în sprijinul bucureștenilor care doresc să renunte la autovehiculele uzate, oferindu-le eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei. Cu ele, se vor putea achiziționa autoturisme noi EURO 6, non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice și electronice noi, cu clasa energetică superioară.

Citește și:

http://ttps://www.click.ro/news/national/pevauto-cum-te-inscrii-pentru-eco-voucherele-de-la-primarie

https://www.click.ro/news/bucuresti/voucherele-pentru-biciclete-impozitate-primaria-capitalei-da-vina-pe-ministerul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net