O femeie din București aflată în izolare a fugit pe geam la 3 dimineața! Decizia autorităților

Ultima actualizare:

    Vecinii au sunat la 112 după ce au văzut-o pe femeie fugind pe geamFoto: Pixabay
Vecinii au sunat la 112 după ce au văzut-o pe femeie fugind pe geamFoto: Pixabay

Situație șocantă în București! În pofida atenționării autorităților cu privire la pandemia de coronavirus, oamenii continuă să ignore restricțiile impuse. O femeie aflată în izolare la domiciliu a fost făzută de vecini ieșind pe geam din locuința sa, aflată la parterul unui bloc, duminică (22 martie). A fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică, iar femeia a fost introdusă într-un centru de carantinare.

Vecinii femeii au sunat la 112, în jurul orei 03:00 dimineața, pentru a anunța că aceasta a fugit pe geam. Ea se afla în autoizolare, împreună cu o altă persoană. Poliția Capitalei și Direcția de Sănătate Publică București au luat decizia de a o muta pe femeie din izolare la domiciliu, în carantină istituționalizată, pentru a evita astfel de incidente.

"Având în vedere deciziile luate după instaurarea stării de urgență pe teritoriul României, inclusiv înăsprirea măsurilor pentru respectarea autoizolării la domicilium, Poliția Capitalei și Direcția de Sănătate Publică București au luat decizia mutării unei persoane din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată. În diminața zilei de 22 martie, în jurul orei 03:00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie a ieșit pe geam, dintr-o locuință de la parterul blocului. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 13, care au depistat persoana respectivă. DIn prinmele date a rezultat că aceasta se afla în autoizolare, în locuință, împreună cu o altă persoană. A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana a fost introdusă într-un centru de carantinare", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Deplasarea restricționată între orele 22-06

Cei care se deplasează între orele 22:00 şi 6:00 vor fi nevoți să completeze, începând de luni seară, în conformitate cu ordonanţa militară emisă de MAI, o declaraţie pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării, iar în cazurile speciale, şi traseul acesteia. În cazul celor care merg la serviciu, este necesară o adeverinţă permanentă din partea angajatorului care să ateste că prezenţa la locul de muncă este esenţială pentru activitatea organizaţiei şi nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

Citește și

Noi măsuri luate de autorități. Mall-uri închise și înmormântări cu 8 persoane

Coronavirus România. Primul deces înregistrat în țara noastră: un pacient din Filiași

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net